Magični maj pri Helen Doron English: a month full of excitement

Nagradna igra Helen Doron

Maj je tukaj in s seboj prinaša neverjetne priložnosti za vas in vaše otroke pri Helen Doron English! Vzemite si trenutek, da se potopimo v dogodke, ki bodo zaznamovali ta čaroben mesec.

Nagradna igra: Celotni Helen Doron tečaj 2024/2025: Kdo pravi, da sreča ne traja celo leto? Pripravili smo neverjetno priložnost za enega srečneža, da osvoji celoletno šolnino za prihajajoče šolsko leto 2024/2025! Vse, kar morate storiti, je, da sledite profilu @helendoronslovenia na Instagramu ali na Facebooku, označite tri prijatelje in izpolnite prijavnico. Kdo ve, morda bo vaš otrok naslednji junak Helen Doron English! 

 

Športni dan Helen Doron English Ljubljana – Heroes on the move: Aktivni maj se nadaljuje s športnim dnem “Heroes on the Move”, ki bo potekal v Tivoliju in na Rožniku, 11.05.2024 ob 10h. Otroci bodo imeli priložnost razviti svoje športne spretnosti, se družiti in se zabavati na svežem zraku. Pripravite se na dan poln smeha in izzivov! Pa še velikoooo daril vas čaka. Več si lahko preberete TUKAJ.

 

EARLY BIRD – ZGODNJI VPISI: Ne zamudite priložnosti za zgodnji vpis v šolsko leto 2024/25! Kdor prej pride, prej melje –  zato ne odlašajte in si zagotovite svoje mesto v naši skupnosti Helen Doron English v naslednjem šolskem letu. Z zgodnjim vpisom boste lahko mirni in pripravljeni na še eno leto učenja in rasti. Več informacij! 

 

Simulacija izpita za Cambridge English: Pri Helen Doron English se ne učimo le jezika, temveč tudi pripravljamo tečajnike na pomembne izpite, kot je Cambridge izpit. V mesecu maju bomo izvedli simulacijo izpita, ki bo otrokom omogočila vpogled v strukturo in zahteve tega prestižnega izpita.

 

Teden čebel: V okviru vrednote – skrb za okolje- se bomo od 20. do 24. maja  pridružili praznovanju tedna čebel! Naši tečajniki bodo v centrih Helen Doron dobili in posejali semena medovitih rastlin, s čimer bomo prispevali k ohranjanju čebel in narave. Skupaj lahko naredimo veliko, zato se pridružite naši misiji in postanite del pozitivnih sprememb v našem okolju. Zahvaljujemo se NLB d.d. za podarjena semena.

 

Prijave na poletne tečaje: Poleg vseh teh vznemirljivih dogodkov ne pozabite, da so še vedno odprte prijave za naše poletne tečaje! Poletje je odličen čas za nadgradnjo jezikovnih veščin in ustvarjanje novih prijateljstev. Pridružite se nam in izkoristite poletne dni za učenje in zabavo v varnem in spodbudnem okolju Helen Doron English. Ne odlašajte, prijavite se že danes in zagotovite svoje mesto! Več informacij

 

To je le delček tega, kar smo pripravili za vas in vaše otroke v mesecu maju pri Helen Doron English. Ne zamudite teh priložnosti za učenje, rast in zabavo! Veselimo se srečanja z vami na naših dogodkih in skupnega ustvarjanja nepozabnih spominov.

Spremljate nas na socialnih omrežjih @helendoronslovenia in bodite na tekočem z vsemi informacijami.

Vaša ekipa Helen Doron English SLOVENIA

 

 

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content