Športni dan s Helen Doron Ljubljana: Mladi junaki na pohodu za zdravje in gibanje

Športni dan Helen Doron English Ljubljana

Pomlad je čas, ko narava zaživi v polnem sijaju, in Helen Doron Ljubljana se odločno podaja v naravo z namenom spodbujanja zdravja in gibanja med mladimi. V okviru projekta “Young Heroes on the Move – Champions” pripravljamo nepozaben športni dan, ki bo potekal v Parku Tivoli in na Rožniku, v soboto, 11. maja 2024, med 10:00 in 14:00 uro.

Prijava in priprava: Prazni Helen Doron nahrbtniki na poti

Registracija udeležencev in prevzem zbirnih kartončkov se bo odvijal med 10:00 in 11:00 uro v Skate parku v Jakopičevem drevoredu. 

Tečajniki in starši se prijavijo preko Google obrazca (staršem bomo povezavo poslali po mailu) pred dogodkom, pri čemer naj imajo s seboj prazne Helen Doron nahrbtnike.

Zakaj? Ker se bodo ti nahrbtniki na poti polnili z darili, ki jih bodo otroci po opravljenih izzivih prejeli na različnih postajah med pohodom.

Pohod na Rožnik - zbiranje štampiljk in daril

Naša pot se bo pričela s pohodom na Rožnik po poti Pod turnom, nato pa se bomo vzpeli pod Rožnik in priključili poti na Drenikov vrh. Na tej poti, ki bo obogatena s številnimi postajami, bodo naši učitelji pripravili raznovrstne miselne igre, bralne izzive, prepoznavanje predmetov ipd. Otroci bodo prejeli darila in štampiljke na svoje zbirne kartončke, medtem ko bodo premagovali izzive in uživali v naravi.

Zaključek poti nas bo popeljal na čudovito jaso, kjer bodo že pripravljeni piknik odeje, kavica, sadje in prigrizki. Na jasi se bodo odvijale tudi določene športne aktivnosti za družine ter druge zabavne aktivnosti, med katerimi bo poseben poudarek na skrbi za okolje in pomembnosti čebel v našem ekosistemu. Razumevanje vloge čebel pri opraševanju rastlin in pomenu njihovega dela pri ohranjanju ekosistema je ključno za ozaveščanje mladih o pomembnosti varovanja okolja in biotske raznovrstnosti.

Dogodek se bo zaključil okrog 14:00 ure. 

Ostale informacije

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na Renato Horvat, vodjo našega centra: ljubljana@helendoron.com.

Dogodek je namenjen izključno tečajnikom in staršem Helen Doron English Ljubljana. Zaradi priprave daril je nujna prijava na dogodek.

Dogodek je brezplačen.

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen na soboto, 1.6.2024.

Na dogodku se bo izvajalo tudi fotografiranje in snemanje za potrebe Helen Doron English.

Zahvala sponzorjem

Najlepša hvala našim sponzorjem, ki so omogočili, da smo lahko pripravili res veliko daril: NLB, Zavarovalnica Vita, Zavarovalnica Triglav, Farmedica, Orbico, Magistrat International, Lomas, Storck Adria, Ewopharma, Akids, Kočna, Ciciban, CityPark, Aleja, Atlantic group.

Pridružite se nam na tem nepozabnem dogodku, kjer bomo skupaj krepili svoje telo, duha in pustili nepozaben pečat v naravi. Športni dan z Helen Doron Ljubljana je priložnost, da postanemo mladi junaki na pohodu za zdravje, gibanje ter razumevanje in spoštovanje narave, vključno s pomembno vlogo čebel v ekosistemu, ki jo bomo posredovali našim otrokom.

Vseh presenečenj, ki vas čakajo, vam ne moremo izdati, vsekakor pa obljubljamo nepozaben dan, poln zabave, učenja in pustolovščin!

Z ljubeznijo,

ekipa Helen Doron English Slovenia 

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content