Helen Doron tecajiniki in uciteljica

Helen Doron English tečaji

Naši angleški jezikovni tečaji so prilagojeni starosti in predznanju vašega otroka, da lahko kar najhitreje napreduje in se ob tem zabava. Prav tako pri načrtovanju naših učnih uric upoštevamo, da imajo otroci različne učne sloge – bodisi vizualne, slušne, ali izkustvene. S tem za vašega otroka ustvarimo okolje, kjer vzljubijo učenje in z lahkoto srkajo novo znanje.

Metoda Helen Doron English je osnovana za naravno radovednost in igrivost otrok. Zabavne lekcije, ki spodbujajo vašega otroka, preplete s pedagoškimi materiali, kot so delovni zvezki in aplikacije. Vaš otrok tako uživa v veseli in nevsiljivi učni izkušnji, kjer skozi zgodbe, pesmi, ples in igre nadgrajuje znanje praktične angleščine.

Tečaji za otroke od 3 mesecev pa do 19 let

Zakaj otroku omogočiti obisk Helen Doron English tečajev?

Kaj pravijo STARŠI o Helen Doron English tečajih?

Sploh se več ne čudim, da je angleščina postala tako pomembna mojim trem sončkom. Smeha, zabave, razposajenosti ter strokovnosti vam nikoli ne manjka! Žal bi mi bilo, če vas ne bi spoznala!
Slavica Ivančič
Designer
Delovno okolje je prijazno, sproščeno in aktivno. Vsaka ura je skrbno pripravljena in prilagojena vsaki starostni skupini. Zaradi prijaznih in srčnih učiteljic, so otroci navdušeni in se z veseljem vračajo. Hvala vam
Klara Mihevc
Designer
Evo, pa spet ostanem brez besed... hvala, žal druge besede, ki bi bolj nazorno opisala, kaj želim s tem reči, Toporišič ni našel, pa bi jo moral! ostajam takšna kot sem, v prvi vrsti pristna 🙂 pa naj me še kdo vpraša zakaj tako radi hodimo k vam!
Manca Peček
Designer
Prostor, kjer se otroci naučijo angleščine brez, da bi vedeli, da se jo učijo. Prostor iz katerega otroci odidejo navdušeni in se z veseljem vračajo. Prostor poln igre in smeha. Prostor za odprta srca malih in velikih.
Katja
Designer
Naša hči že osmo leto obiskuje tečaj angleščine Helen Doron v Lendavi. Navedba let ni slučajna, ker v bistvu pove vse. Lepo je bilo videti, kako je hčerka napredovala pri angleščini in da je njen nivo znanja jezika vsako leto vidno napredovalo, tako da danes že samozavestno komunicira v angleškem jeziku. Seveda ne morem mimo tega, da ne bi še posebej poudaril, da hčerka z veseljem obiskuje tečaje Helen Doron, ker se počuti odlično v družbi z ostalimi otroci. Za to pa gre velika pohvala učiteljici Doris, ki enostavno pozna "jezik otrok" in jih zna odlično motivirati.
Atilla
Designer
Izjemno sem vesel, da imata Tibor in Zarja možnost obiska angleškega jezika pri Helen Doron. Na letošnjem našem družinskem dopustu se je pokazalo, da se oba z lahkoto znajdeta v tujini, saj jima komunikacija ne dela preglavic, sploh Tibor se znajde v vsem. Vse se meni sam na recepciji, trgovini, lokalu ali pa vpraša sosede v angleškem jeziku ali lahko poboža psa ali mačko. Zarja pa mu sledi. Hvala vsem vam.
Jože
Designer

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content