Več o Helen Doron English

Od leta 1985 pa do danes, je Helen Doron English pomagal več kot trem milijonom otrok govoriti angleščino kot svoj drugi materni jezik.

Kako se je vse skupaj začelo?

Kot mati, ki je opazovala, kako se njena hči uči igrati violino po Suzukijevi metodi, je gospa Helen doživela “Aha!” moment – “Če Suzuki poučuje jezik glasbe, zakaj ne bi poučevali glasbe jezika?”

Kot jezikoslovna znanstvenica, ki je vzgajala dvojezične otroke, je spoznala, kako se lahko nov jezik poučuje na zabaven in enostaven način, kar je revolucioniralo poučevanje angleščine.

Nova učna metodologija je ROJENA

Helen Doron je ustvarila edinstveno metodologijo za otroke od treh mesecev do 19 let, ki jim omogoča, da se angleščine naučijo hitro, zabavno in naravno – tako kot svoj materni jezik.

Skupaj s skupino pedagoških strokovnjakov je razvila serijo programov in vsebin, ki otroke učijo na naraven in učinkovit način. Otroci uživajo v razburljivih dejavnostih, pesmicah in gibanju ter preko konkretnih izkušenj, ki spodbujajo vse njihove čute, usvajajo znanje angleščine.

Helen Doron kids

Na prvem mestu so otroci

Z mlajšimi učenci izkoristimo priložnost za učenje jezika in jim zagotovimo prednost, ne samo v angleščini, ampak tudi v vseh stvareh, ki jih bodo počeli v življenju.

Zasledujemo celostni pristop k izobraževanju otrok, skrbimo za njihovo čustveno in telesno počutje ter jih učimo, kako se prilagoditi zdravemu načinu življenja.

Poučujemo na podlagi bistvenih življenjskih lekcij, ki temeljijo na naših vrednotah . Naše aplikacije, spletne igre, pesmi in dejavnosti omogočajo ,da otroci zabavno učenje prenesejo tudi domov.

Najstnike naučimo angleščine s pomočjo načel nevrodidaktike, ki jo povežemo s Helen Doron English metodologijo in zanimivimi učnimi materiali; rezultat je hitra, enostavna, zabavna učna izkušnja z bliskovitim napredkom.

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

Skip to content