Blog

Dobrodošli v našem virtualnem kotičku, kjer odkrivamo čarobni svet poučevanja angleščine za otroke skozi oči Helen Doron English. S svežimi članki in navdušujočimi novicami vam predstavljamo inovativne pristope, ki otrokom omogočajo, da naravno vstopijo v svet jezika skozi igro, pesem in ustvarjalnost. Raziskujte z nami, kako ustvarjamo učno okolje, kjer se vsak učenec razvija z lastnim tempom in sproščeno, a učinkovito osvaja angleščino. Pridružite se nam na poti odkrivanja, kako Helen Doron English postavlja nove standarde v izobraževanju otrok.

Dobrodošli v skupnosti, kjer se učenje prepleta z zabavo!

Junij v Helen doron english
V Helen Doron English šoli v Sloveniji bomo v mesecu juniju organizirali številne razburljive in izobraževalne dogodke. Vsak izmed njih prinaša edinstveno priložnost za učenje, druženje in zabavo. Preverite, kaj vse smo pripravili za vas!
Cebelji izziv pri Helen Doron English
V tednu od 20.5.2024 do 24.5.2024 smo pri Helen Doron Slovenia praznovali poseben dogodek – Čebelji teden!
Nagradna igra Helen Doron
Maj pri Helen Doron English: nagradna igra, športni dan, zgodnji vpis, simulacija Cambridge izpita, teden čebel - poln aktivnosti za otroke
zgodnji vpisi
Izkoristite ugodnosti zgodnjega vpisa! Zaradi naših majhnih skupin se najbolj zaželeni termini hitro zapolnijo, zato ne odlašajte in se čimprej prijavite.
Young heroes on the move - champions
V okviru projekta "Young Heroes on the Move - Champions" pripravljajo Helen Doron centri športne aktivnosti za tečajnike in njihove starše.
Športni dan Helen Doron English Ljubljana
V okviru projekta "Young Heroes on the Move - Champions" pripravljamo nepozaben športni dan, ki bo potekal v Parku Tivoli in Rožniku v Ljubljani, v soboto, 11. maja 2024, med 10:00 in 14:00 uro.
Skip to content