Vroči in pestri JUNIJSKI dogodki v Helen Doron English

Junij v Helen doron english

Junij prinaša bogato paleto dogodkov

V Helen Doron English centrih po Sloveniji bomo v mesecu juniju organizirali številne razburljive in izobraževalne dogodke. Vsak izmed njih prinaša edinstveno priložnost za učenje, druženje in zabavo. Preverite, kaj vse smo pripravili za vas!

5. in 8. junij - Skrb za okolje: Svetovni dan okolja in Svetovni dan oceanov

Svetovni dan okolja, ki ga obeležujemo 5. junija, ozavešča o potrebi po varovanju naravnih virov Zemlje za prihodnje generacije. V Helen Doron English učimo naše učence o spoštovanju narave skozi vse tečaje, saj verjamemo, da lahko skupaj naredimo korake k bolj zeleni prihodnosti. Skupaj negujmo našo naravo!

Svetovni dan oceanov, 8. junija, je priložnost za učenje o pomembnosti oceanov, ki pokrivajo 71% Zemlje in so dom 50-80% vseh živih bitij. Poučevanje o varovanju oceanov je ključnega pomena, saj tudi najmlajše učence opolnomoči, da lahko prispevajo k spremembam. Obnovljiva energija, pridobljena iz morskih valov in plime, je boljša za okolje, kar je še en razlog, zakaj je pomembno, da zaščitimo naše oceane.

7. in 8. junij - Cambridge izpiti

Vsem našim 75 tečajnikom, ki bodo opravljali Cambridge izpite, želimo veliko uspeha. Verjamemo, da so dobro pripravljeni in bodo z odličnimi rezultati pokazali svoje znanje angleščine.

9. junij - Festival vozičkanja v Ljubljani

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani bomo sodelovali na Festivalu vozičkanje. Pridružite se nam na naši stojnici, kjer bomo ob 11:30 izvedli posebno urico angleščine. Starši in otroci bodo imeli priložnost spoznati naš način poučevanja skozi zabavne igre in aktivnosti.

Champions športni dnevi

V juniju bomo po vsej Sloveniji organizirali Champions športne dneve, kjer bodo otroci opravljali različne športne aktivnosti in igre:

  • 8. junij – Helen Doron Kranj: Družinski pohod po mamutovih poteh (7km), zbor ob 09:30 pri Mercator Kokrica
  • 14. junij – Helen Doron Lendava: V Lendavi bomo nadaljevali s športnimi aktivnostmi, kjer bomo organizirali krajši pohod in na cilju izvedli jogo
  • 15. junij – Helen Doron Ptuj in Slovenska Bistrica: Na Ptuju in v Slovenski Bistrici bomo med 17. in 19. uro organizirali dogodek “Track with a Backpack”. Otroci bodo raziskovali staro mestno jedro Ptuja in opravljali naloge na različnih točkah, kjer bodo pridobivali nova znanja in se zabavali.
  • 15. junij – Helen Doron Celje: V Celju bo dogodek potekal od 9:30 do 12:30 pri Kulturni Pipci, Goričica. Otroci bodo šli skozi 15 različnih točk, kjer bodo morali reševati različne izzive in pridobivati štampiljke. 

14. junij - Brezplačna spoznavna urica v Helen Doron English Ljubljana

V Helen Doron Ljubljana bomo organizirali posebni BREZPLAČNI urici. Na voljo bosta dva termina, ob 16. in 17. uri, kjer bodo novi starši s svojimi malčki lahko brezplačno preizkusili naše ure angleščine. 
Zaradi omejenega števila otrok v skupini, so obvezne prijave ljubljana@helendoron.com

17. - 21. junij - Teacher Training Course

Za vse kandidate za nove učitelje bomo izvedli 5-dnevno usposabljanje Teacher Training Course, kjer bodo pridobili licenco Helen Doron učitelja. Tečaj bo potekal od 17. do 21. junija v Ljubljani.

22. - 30. junij - Seminarji za obstoječe učitelje

V juniju bomo organizirali seminarje za naše obstoječe učitelje, ki vsako leto z dodatnim izobraževanjem potrjujejo veljavnost svoje licence. Seminarji bodo potekali od 22. do 30. junija.

Konec junija - Potovanje v LONDON za naše tečajnike

Naši tečajniki se bodo konec junija odpravili na nepozabno potovanje v London, kjer bodo imeli priložnost uporabljati svoje znanje angleščine v praksi in raziskovati eno najzanimivejših mest na svetu.

28. junij - Letna učiteljska konferenca

Junij bomo zaključili z učiteljsko konferenco, ki bo potekala 28. junija 2024 v One66 hotelu v Ljubljani. Gostili bomo zanimivo strokovnjakinjo iz tujine, dogodek pa bo vključeval tudi zabavni del, kjer se bodo učitelji iz celotne Slovenije med seboj družili in izmenjavali izkušnje.

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

Skip to content