Mladi junaki v gibanju: Sodelovanje v kampanji Helen Doron Champions 2024

Young heroes on the move - champions

Poletje 2024 bo v znamenju Olimpijskih in Paraolimpijskih iger, ki se bodo odvijale v čudovitem Parizu. Ob tej priložnosti pa se odpira tudi priložnost za vse nas, da se pridružimo kampanji Helen Doron Champions 2024 – Mladi junaki v gibanju! Kampanja ne poudarja le pomembnosti redne vadbe športa, temveč tudi spodbuja zdrav in aktiven življenjski slog.

Spodbujanje aktivnega življenja sloga

Navdih za to kampanjo izhaja iz duha olimpijskega gibanja – požrtvovalnost, vztrajnost in veselje do gibanja. V skladu s tem, kar nas uči Helen Doron, kampanja združuje moči otrok in jih krepi, da se počutijo samozavestno. S posebnimi lekcijami in športnimi dogodki otroke spodbujamo k večji aktivnosti v njihovem vsakdanjem življenju, saj verjamemo, da lahko vsakdo odkrije svoj športni talent in izboljša svoje sposobnosti.

Naša želja ni le, da bi se samo otroci počutili bolje, temveč želimo, da se ta energija širi tudi na njihove starše, učitelje in celotno skupnost. Zato smo pripravili lokalne dogodke, kjer se nam lahko pridružite in postanete del gibanja za zdravje in aktiven način življenja.

Obljubljamo, da bodo ti dogodki zelo zabavni! Poleg tega smo za vse udeležence pripravili posebna darila, ki smo jih pridobili s pomočjo naših sponzorjev (goodie bag).

Dogodki v Sloveniji

V maju in juniju bo večina Helen Doron English enot po Sloveniji organizirala različne športne aktivnosti, ki jih bomo objavili tudi na spletni strani. Organizirali se bodo pohodi, zbirali se bodo kilometri, organizirali se bodo športni dnevi in drugi športni dogodki.

Ljubljanski center Helen Doron bo že 11.5.2024 pripravil svoj športni dan v parku Tivoli in Rožniku. Več o tem si lahko preberete na: ŠPORTNI DAN LJUBLJANA

Ostale informacije

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na vodjo vašega Helen Doron centra našega centra: kje smo

Dogodek je namenjen izključno tečajnikom in staršem Helen Doron English. 

Dogodek je brezplačen.

Na dogodku se bo izvajalo tudi fotografiranje in snemanje za potrebe Helen Doron English.

Zahvala sponzorjem

Najlepša hvala našim sponzorjem, ki so omogočili, da smo lahko pripravili res veliko daril: NLB, Zavarovalnica Vita, Zavarovalnica Triglav, Farmedica, Orbico, Magistrat International, Lomas, Storck Adria, Ewopharma, Akids, Kočna, Ciciban, CityPark, Aleja, Atlantic group, CityCenter, CityPark.

Kampanja Mladi junaki v gibanju! ni le še ena akcija. Je priložnost, da skupaj naredimo korak k bolj zdravemu in aktivnemu načinu življenja.

Veselimo se druženja z našimi tečajniki in njihovimi starši, povezovanja z njimi in ustvarjanja lepih spominov. Pridružite se nam in skupaj ustvarimo boljše jutri.

Z ljubeznijo,

ekipa Helen Doron English Slovenia 

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content