Cambridge certifikati: tvoja pot do mednarodno priznanega znanja

cambridge izpiti v Helen Doron

Že drugo leto zapored se bodo junija naši tečajniki iz Helen Doron English Ljubljana in Helen Doron English Kranj odpravili na Cambridge izpite. A kaj sploh je Cambridge certifikat in kakšen pomen ima? Zakaj je tako pomemben za naše tečajnike?

Kaj je Cambridge certifikat?

Cambridge certifikat je mednarodno priznan dokument, ki potrjuje znanje angleščine v skladu z Evropskim referenčnim okvirom za jezikovno izobraževanje (CEFR). Najbolj priljubljen certifikat je B2 First (FCE), ki ustreza višjemu srednjemu nivoju znanja. Vendar pa spodbujamo naše učence, da si prizadevajo za certifikate C1 Advanced (CAE), ki potrjujejo napredno znanje.

Zakaj Cambridge certifikat?

Cambridge certifikat je ena najbolj cenjenih in priznanih potrditev znanja jezika na svetu. Nasprotno od nekaterih drugih certifikatov, kot sta IELTS in TOEFL, Cambridge certifikat ne zapade po dveh letih.

Cambridge izpiti v Helen Doron English

Morda ste že slišali za Cambridge certifikate, vendar ne veste, kako poteka priprava nanje? Cambridge izpiti so priljubljeni po vsem svetu in so priznani s strani številnih visokih šol, univerz, šol in delodajalcev. Pri Helen Doron imamo bogate izkušnje s pripravo učencev na te izpite v različnih starostnih skupinah. 

Pri Helen Doron se zavedamo pomena postopne in sistematične priprave na izpite. Naša metoda omogoča tečajnikom, da se že od zgodnjih let navajajo na vzdušje izpitov, se učijo upravljati s časom, znajo pričakovati zahtevnost testov in se naučijo obvladovati izpitni stres.

Ravni Cambridge izpitov v Helen Doron

Naši tečajniki lahko opravljajo izpite na različnih ravneh, od osnovne do napredne:

Za otroke od 7. do 12. leta starosti:

  • Pre A1 Starters
  • A1 Movers
  • A2 Flyers

 

Za najstnike od 13. do 18. leta starosti:

  • A2 Key (KET) – osnovna raven
  • B1 Preliminary (PET) – srednjezahtevna raven
  • B2 First (FCE) – višja srednjezahtevna raven
  • C1 Advanced (CAE) – napredna raven
  • C2 Proficiency (CPE) – raven jezikovne spretnosti

Pri Helen Doron verjamemo, da je pridobitev Cambridge certifikata korak naprej v znanju angleščine ter odlična priprava na prihodnje študije in kariero. Zato spodbujamo naše učence, da se odločijo za ta izziv in izkoristijo vse prednosti, ki jih ponuja Cambridge izpitni sistem.

Za še več informacij si oglejte video

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content