Kaj nas čaka v aprilu: priprave na športne pustolovščine, plesne ritme in družinske vrednote

Happy spring - april v Helen Doron English

Z veseljem sporočamo, da smo uspešno zaključili našo akcijo “Pripelji prijatelja”, ki je pritegnila več kot trideset novih obrazov v našo družbo. Hvala vsem, ki ste sodelovali in delili našo strast do skupnih pustolovščin. Vaša podpora nam daje energijo in motivacijo za nadaljnje dogodivščine.

Zdaj pa se s polno paro podajamo v april, mesec novih izzivov, priložnosti in raznolikosti. 

Tu je nekaj vrhuncev, ki nas čakajo aprila:

Priprave na Young Heroes Champions: V tem mesecu se bomo posvetili pripravam na Young Heroes Champions, serijo športnih aktivnosti, ki bodo potekale v naših centrih. Vsak center bo pripravil svoj unikaten program, ki bo vključeval pohode, športne dneve z raznolikimi aktivnostmi (od vlečenja vrvi do skakanja v vrečah) ter spodbujanje teka in kolesarjenja. Naš cilj je spodbuditi čim več naših tečajnikov in njihovih staršev k aktivnemu življenjskemu slogu. Prijavnica bo kmalu na voljo, zato ostanite na tekočem in nas spremljate na naših socialnih omrežjih.

Plesno tekmovanje Let’s Dance: Do konca meseca imate še priložnost, da se prijavite na naše plesno tekmovanje Let’s Dance. Če želite stopiti na oder in zaplesati v ritmu strasti in zabave, si oglejte vse podrobnosti tukaj: Let’s Dance

Praznovanje vrednote družine: V marcu in aprilu se posvečamo vrednoti družine. Pripravili smo nekaj simpatičnih intervjujev z družinami, ki delijo svoje zgodbe, izkušnje in modrosti. Bodite pozorni na naše objave in se prepustite toplim trenutkom, ki jih prinaša družinsko življenje.

EARLY BIRD (zgodnji) vpisi: Pripravljamo posebno ponudbo za vse naše starše – early bird vpise v šolsko leto 2024/2025. Izbirate lahko termin po svoji želji, zato ne zamudite te priložnosti za zagotovitev mesta v naši skupnosti za prihodnje šolsko leto. Hkrati pa vas čakajo še druge ugodnosti zgodnjega vpisa. 

Odprte urice za starše in otroke: gostili bomo tudi odprte urice, na katerih bodo starši z otroki lahko obiskali naš tečaj angleščine. To je odlična priložnost za starše, da spoznajo, kako poteka učenje njihovih otrok, in za otroke, da se zabavajo in učijo skupaj s svojimi starši. 

Poletni tečaji: Ne pozabite, da so vpisi na naše poletne tečaje še vedno odprti! Več informacij

Zaslužen počitek in maksimalen izkoristek prvomajskih počitnic: Konec meseca se bomo odpravili na zaslužen počitek in maksimalno izkoristili prvomajske počitnice. Po vseh aktivnostih in pripravah se bomo odpravili na oddih, kjer bomo lahko preprosto uživali v trenutkih brezskrbnosti, sprostitve in druženja s svojimi najdražjimi. Ne pozabite si vzeti časa zase in si napolniti baterije za nove izzive, ki nas čakajo po vrnitvi.

Spremljate nas na socialnih omrežjih @helendoronslovenia in bodite na tekočem z vsemi informacijami.

Hvala vam, ker ste del naše zgodbe in ker skupaj gradimo nepozabne spomine.

Naj bo april poln smeha, veselja in novih priložnosti!

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content