Obvestilo o ukrepih glede koronavirusa

Helen Doron se vidimo kmalu banner

V luči najnovejših razmer glede koronavirusa in odredbe o zaprtju vseh vzgojno-izobraževalnih zavodov, ki bo začela veljati s ponedeljkom (16. 3. 2020), obveščamo vse starše, da do nadaljnjega zapiramo vrata šol Helen Doron English. Tečajev v živo do preklica odredbe ne bomo izvajali, a že pripravljamo možnost izvajanja uric prek spleta, o čemer bomo starše obvestili v nekaj dneh. V teh težkih časih je pomembno, da ohranimo mirno kri, upoštevamo zaščitne ukrepe pristojnih institucij in tako otrokom zagotovimo varno okolje.

V Helen Doron English še naprej spremljamo razmere po vsem svetu in se zavedamo težkih situacij, s katerimi se starši srečujete. Lahko si samo predstavljamo, kako omejeni in zaskrbljeni se počutite. Navkljub nekaterim pesimističnim napovedim pa upamo, da bo vse kmalu minilo.

Helen Doron English je trenutno prisoten v 38 državah, ki jih Helen Doron kot izvršna direktorica, ustanoviteljica in strokovnjakinja za razvoj izobraževalnih programov pozorno spremlja in preverja, da tečaji v vseh državah dosegajo visoke nivoje kakovosti. Poleg pedagoške kakovosti na naših uricah otroke učimo angleščine kot tudi skrbimo za njihovo dobro počutje. Med uricami izpostavljamo vrednote, kot so skrb za sočloveka in skupnost, učimo jih, kako naj spoštujejo okolje, živali in naravo, ter poudarjamo pomen zdravega življenjskega sloga. Prav zato vsem polagamo na srce, da tudi sami ravnate v skladu z navodili vlade in zdravstvenih institucij ter tako obvarujete sebe kot tudi vse okoli vas.

Ta čas lahko izkoristite za še več poslušanja v ozadju – bodite pozorni, da to počnete dvakrat na dan, medtem ko se otroci igrajo, jedo ali pred spanjem. Ker naših centrov ne morete obiskati, vam toplo priporočamo, da prav v teh trenutkih kar se da izkoristite vse spletne vsebine in aplikacije, ki jih imamo na voljo:

Se vidimo kmalu!

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content