Slovenija
 • Engleski za djecu
 

Pogosta vprašanja – Učitelji

Pogosta vprašanja

 • Kaj je razlog, da je Helen Doron English drugačen od ostalih programov za poučevanje angleščine kot drugega jezika?

  Obstaja več razlogov. Verjamemo, da je eden napomembnejših razlogov dejstvo, da so naši učitelji najboljši. Veliko časa in truda vlagamo v naše intenzivne izobraževalne programe in neprekinjeno mreženje ter informacijske kanale. Naši učitelji to cenijo, saj jih to motivira in navduši za vsak tečaj, ki ga učijo.

  Ostali razlogi:

  • Naša edinstvena metodologija, ki temelji na ponavljajočem poslušanju in pozitivni spodbudi.
  • Naš poudarek na rednem izobraževanju učiteljev in stalni podpori.
  • Naši odlični učni materiali, ki učiteljem pomagajo pri vsaki učni uri, vendar puščajo prostor za kreativnost.
  • Pozitivna energija pri vsaki uri, ki je zapolnjena z zabavnimi igrami, živahnimi pesmimi in aktivnostmi, v katerih uživajo tako učitelji kot učenci.
  • Dokazani rezultati; starši, učenci ter učitelji so osupli nad hitrim napredkom otrok, ki hitro osvajajo angleščino s pomočjo Helen Doron metode.
  • Močna podpora in prisotnost blagovne znamke na področju, kjer učite, kar Vam pomaga pri iskanju novih učencev in gradnji Vašega posla (v primeru samozaposlenih učiteljev).

 • Kdo je primeren kandidat za Helen Doron English učitelja?

  Za prijavo na Helen Doron English izobraževanje za učitelje morate:

  • Odlično obvladati govorjeno in pisno angleščino.
  • Imeti primerno izobrazbo; po možnosti s področja angleščine ali pedagogike ali obojega.
  • Imeti izkušnje pri delu z otroki ali najstniki.

 • Kako lahko postanem Helen Doron Early English učitelj?

  Primerni kandidati opravijo intenzivno usposabljanje, na katerem spoznajo našo metodologijo in ekskluzivne učne materiale. Naučijo se tudi, kako poskrbeti za zabavno, motivacijsko učno okolje, ki nas razlikuje od konkurence. Naši visoki standardi se vzdržujejo tudi po Vaši kvalifikaciji, v obliki neprekinjene podpore in redne udeležbe na naših seminarjih in konferencah.

 • Kakšno podporo prejmem od sistema Helen Doron Early English?

  Podpora Vam je vedno na razpolago. Naš obsežen podporni sistem Vam v vsakem trenutku omogoča kontakt z lokalnim franšizijem, regionalnim ali nacionalnim franšizijem ali sedežem podjetja Helen Doron Educational Group.

 • Pedagoška podpora

  Seminarji – redno organiziramo dnevne seminarje, kjer Vas seznanimo z novimi učnimi pripomočki in posodobitvami že obstoječih materialov.

  Letna konferenca – je popoln dogodek za predstavitev novih materialov Helen Doron English in idej, ki povečajo Vaše sposobnosti poučevanja in Vam pomagajo ohranjati visok standard poučevanja, ki je pričakovan od vsakega Helen Doron Early English učitelja. Uživali boste v zabavnem dnevu, sijajni izobraževalni izkušnji in imeli priložnost spoznati nove prijatelje med Helen Doron English učitelji.

  Ekskluziven spletni forum – vas poveže z ostalimi Helen Doron English učitelji. Tu lahko zastavite vprašanja, izmenjate mnenja in si zagotovite povratno informacijo. Mreženje je pomemben del našega dela in tudi sama Helen Doron se pogosto pridruži tem razpravam.

  Spletni portal za učitelje – nudi takojšen dostop do novih učnih materialov, napotkov in ostalih pomembnih pripomočkov za Vaše ure.

  Spletna stran za učne pripomočke – posebna rubrika namenjena samo našim učiteljem, ki se nahaja na portalu Kangi klub, kjer si lahko gledate, naložite ali celo ustvarite igre in učne pripomočke.

 • Poslovna podpora

  Regionalni sestanki – teh sestankov se udeležujejo Helen Doron English učitelji in franšiziji. Franšiziji samostojnim učiteljem pomagajo izboljšati organizacijske in marketinške spretnosti. Ti sestanki so odlična priložnost za izmenjavo izkušenj med učitelji.

  Kontakti potencialnih novih strank – povečajte obseg svojega posla s pomočjo kontaktov, ki vam jih posreduje Vaš lokalni franšizij.

  Sistem za upravljanje s podatki – administrativno orodje za lažje vodenje Vašega posla. Marketinški material – že pripravljen promocijski material Vam bo dostopen, ko postanete samostojni licencirani Helen Doron English učitelj.