Slovenija
 

Fun with Flupe na POP TV in OTO

18.09.2016 - Objava Helen Doron English

Skozi Helen Doron tečaje otroci vsrkajo jezik na enostaven in lahkoten način s pomočjo zabavnih učnih aktivnosti, pesmi in iger. Rime in glasba otroku pomagajo, da se nauči govoriti in pogovarjati v angleščini, zato so vsi programi prežeti z otroškimi video vsebinami, pesmimi in drugimi zabavnimi vsebinami. Na tečaju Fun with Flupe, ki je primeren za otroke od tretjega do šestega leta starosti, se malčki naučijo 660 besed in 25 avtorskih pesmi, medtem ko ostali klasični otroški tečaji obsegajo približno 150 besed. To pomeni, da se otrok trajno nauči v enem letu toliko, kot se drugje v treh ali štirih letih, pod pogojem, da pridobljeno znanje sistematično neguje tudi doma in ga kasneje nadgrajuje.

Risanke iz serije Fun with Flupe bodo v septembru in oktobru na sporedu na POP TV, in sicer vsako soboto in nedeljo, okrog 8:00 ure. Risanke pa prihajajo tudi na OTO. Na sporedu bodo to soboto, 24. 9., ob 17:20, to nedeljo ob 10:00 in 17:20, ter nato vsak dan v tednu ob 7:10, ob 10:00, ob 12:10 in17:20 (vse do 7.10.). Ne zamudite! Več na bibaleze.si, kjer je o svoji izkušnji s Helen Doron tečaji spregovorila tudi Tinkara Kovač.

 

Risanke ne bodo podnaslovljenje, saj so del izobraževalnega programa Helen Doron in otrokom pomagajo usvajati ritem ter intonacijo angleškega jezika. Posamezni povzetki risank bodo na voljo na spletnem portalu Bibaleze.si.

V sklopu 12 epizod bodo otroci spoznali babico Granny Fix in ljubkega, poskakujočega Flupa, ki živita v čarobni Knjigi Rim (Book of Rhymes) v kraju Storyville. Srečali se bodo tudi s Paulom Wardom, radovednim 5-letnikom, ki ga pokličejo v Knjigo Rim, da bi pomagal rešiti težave. Otroci skupaj z junaki tako vstopijo v razburljiv svet angleščine, kjer skozi razburljive zgodbe vsrkajo jezik in avtorske dialoge.

Preberite članek tudi na 24.com.