Slovenija
 • Postanite HDE učitelj Engleski za djecu
  Postanite HDE učitelj

  Postanite kvalificiran Helen Doron English učitelj – najboljši učitelj angleščine kot drugega jezika na svetu.

  Več o tem
 
Pogosta vprašanja - Učitelji

Usposabljanje učiteljev

Ni naključje, da so naši učitelji najboljši v stroki.

Njihovo usposabljanje jemljemo ZELO resno.

Majhne skupine

Usposabljanja se izvajajo podobno kot Helen Doron učne ure. So zabavna, temeljijo na majhnih skupinah v odzivnem in spodbudnem okolju in so zastavljena tako, da povečujejo kandidatovo veselje do poučevanja.

Možnosti izbire usposabljanj

Kandidati lahko postanejo Helen Doron Early English (HDEE) učitelji ali Helen Doron Teen English (HDTE) učitelji, odvisno od njihovih želja in predhodnih učiteljskih izkušenj.

Učiteljem, ki so uspešno opravili celotno petdnevno HDEE usposabljanje, je na voljo tudi kratek, dvodnevni HDTE seminar.

Trajanje usposabljanja

Osnovni usposabljanji za Helen Doron Early English in Helen Doron Teen English trajata vsak po pet dni. Razdeljeni sta v dve fazi. Prva je dvodnevna teoretična predstavitev metode. Kandidati imajo možnost pobliže se spoznati z materiali in metodologijo, medtem ko jih trener oceni. Po drugem dnevu, primerni kandidati napredujejo v drugo fazo, ki vključuje poglobljeno razumevanje metodologije, praktične demonstracije in pisne naloge.

Trenerji učiteljev

Vsi Helen Doron Early English trenerji učiteljev so strokovnjaki, ki so posebej izurjeni za usposabljanje novih učiteljev in imajo večletne izkušnje s predajanjem znanja kako poučevati po edinstveni Helen Doron English metodi.

Licenca

Da lahko pridobijo licenco, morajo kandidati doseči zahtevane standarde. Poleg prisotnosti na usposabljanju je za naslednji dan zahtevana tudi dodatna priprava doma. Za uspešen zaključek tečaja je potrebno napisati tudi 2 do 3 strani dolg esej. Kandidati morajo uspešno opraviti praktične predstavitve in oddati esej, da lahko prejmejo licenco.

Kaj prejmejo učitelji, ki uspešno opravijo licenco?

Vsi učitelji z licenco prejmejo učne komplete, vključno s knjigami in zvočnimi zapisi; priročnike za učitelje, kartice in ostale učne pripomočke; promocijska orodja kot so promocijske mape in medijska orodja; in praktične informacije za vodenje svojega posla. Kar pa je najpomembneje, licencirani učitelji prejmejo svoj Helen Doron English učiteljski certifikat, ki jim omogoča poučevanje v več kot 700 Helen Doron English učnih centrih po svetu. Bolj ambiciozni učitelji se lahko v dogovoru z osebo, ki je odgovorna za njihovo področje, odločijo tudi za ustanovitev lastnega franšiznega centra.

Poglejte naš KOLEDAR z datumi vseh prihajajočih učiteljskih usposabljanj (pri nas in v tujini).

Izjave učiteljev

 • “Helen Doron English učiteljica sem že 7 let … Vedela sem, da želim otroke učiti tujih jezikov, vendar nisem vedela kako. Šolski sistem se mi je zdel preveč tog in dolgočasen. Kot pravo nasprotje sem spoznala to čudovito metodo, kjer se otroci učijo na igriv in zabaven način. To se mi še vedno zdi čudovito!”

  Misha Ewell Opava, HDE učiteljica, Češka
 • “Helen Doron English je danes eden vodilnih in najboljših izobraževalnih programov na svetu. Ne samo zaradi posebne metodologije, ne samo zaradi edinstvenih učnih materialov, ampak zato, ker imamo NAJBOLJŠE UČITELJE!”

  Helen Doron, ustanoviteljica in CEO
 123