Slovenija
 • Postanite HDE učitelj Engleski za djecu
  Postanite HDE učitelj

  Postanite kvalificiran Helen Doron English učitelj – najboljši učitelj angleščine kot drugega jezika na svetu.

  Več o tem
 
Naši učitelji so srce Helen Doron English sistema.

Zelo smo ponosni na svoje učitelje. S svojim delom oživijo edinstveno Helen Doron metodo.

Zaradi naših učiteljev so ure zabavne in kreativne. Pri otrocih vzbudijo željo po učenju, ki ji otroci z lahkoto sledijo. Z njihovim vodenjem postane učenje angleščine očarljiva izkušnja, ki otrokom ne služi samo kot dobra popotnica skozi celo življenje, ampak v njih pusti tudi številne lepe spomine, ki jih bodo ohranili za vedno.

Helen Doron English učitelji opravijo intenzivno usposabljanje za poučevanje angleščine skladno s Helen Doron English metodo in tako postanejo del elitne svetovne mreže Helen Doron English učiteljev, ki so predani poučevanju in ustvarjanju pozitivne spremembe na področju izobraževanja.

Izjave učiteljev

 • “Svojim učencem omogočim, da so lahko to, kar so in jih pohvalim za njihov trud pri uri. To je pozitivna spodbuda. Videla sem sramežljive, težavne otroke, ki so med tečajem zacveteli.”

  Paula Daunt, HDE učiteljica, Berlin
 • “Vedno sem bila in vedno bom vesela, da sem del Helen Doron čarovnije. Če bi mi eno leto nazaj kdo rekel, da bom v majhnem, visokogorskem mestecu s približno 6000 prebivalci vodila svoje Helen Doron English učne ure, jim verjetno ne bi verjela.”

  Mitsa Pepelanova, HDE učiteljica, Bolgarija
 • “Pomagalo mi je, da sem postal bolj samozavesten. Moj učitelj je bil zelo prijazen. Rad sem se pogovarjal z njim kot s človekom, ne samo kot z učiteljem – v angleščini.”

  Marcin Parafiniuk, nekdanji tečajnik, Poljska
 123