Slovenija
 • Glasba pri Helen Doron Engleski za djecu
  Glasba pri Helen Doron

  Glasba je osnovnega pomena pri učenju jezika. Je temelj vseh Helen Doron English tečajev.

  Helen Doron Song Club
 • Helen Doron Radio Engleski za djecu
  Helen Doron Radio

  Posebej za najstnike. Odlična glasba in priljubljene teme - vse v angleščini.

  Poslušajte sedaj
 • Zabava na spletu tudi po učni uri Engleski za djecu
  Zabava na spletu tudi po učni uri

  Helen Doron učenci uživajo v spletnih igrah, ki so posebej narejene, da nadgradijo pridobljeno znanje.

  Kangi Club
 • Prve angleške besede Engleski za djecu
  Prve angleške besede

  Otroci med 3. in 5. letom se prvih angleških besed naučijo s Flupom. Aplikacija je na voljo v Google Play-u ali Apple App Store-u.

  Prenesite sedaj!
 

Popestritev

Z našimi spletnimi aktivnostmi je učenje angleščine še bolj zabavno.

Pri Helen Doron učenje angleščine ni omejeno samo na učilnico. Ustvarili smo široko paleto spletnih aktivnosti, ki so zabavne, poučne in bogatijo znanje ter tečajnikom pomagajo do bolj samovezavestne uporabe jezika.

Opis: https://helendoron.si/images/uploads/helen-doron-stream-app-logo-300x116.png

NOVO! Helen Doron tečajniki lahko sedaj predvajajo digitalna učna gradiva prek nove aplikacije Helen Doron Stream App na Google Play ali online. Kmalu tudi na i-Store.

Opis: Kangi Club

Kangi Klub je naš spletni portal, kjer najdete aktivnosti za otroke od 3 do 12 let. Ob vpisu naši tečajniki dobijo uporabniško ime in geslo, s pomočjo katerih lahko dostopajo do iger in aktivnosti, ki se navezujejo na njihove učne ure. Ostali uporabniki se lahko zabavajo z aktivnostmi, ki so namenjene obiskovalcem.

Opis: SongClub

Song Club je naš ekskluzivni YouTube kanal, kjer najdete Helen Doron pesmi in videe za otroke od 0 do 6 let.

Opis: Google-Play-App-button

First Words in English with Flupe je naša prva aplikacija za mobilne telefone in tablične računalnike. Zabavna igrica je oblikovana posebej za zelo mlade mobilne uporabnike (3-5 let). Preprosto pritisnite in odkrivajte! Idealno za mlade možgane in male prstke. Aplikacija je na voljo v Google Play ali na Apple App Store.

 ...........................................

Na Helen Doron Radiu lahko najstniki iz celega sveta poslušajo in izboljšujejo svoje znanje angleščine v zabavnem, zanimivem in interaktivnem okolju. Obiščite: www.helendoronradio.com ali prenesite aplikacijo iz  i-Store ali Google Play.

   
 • “Moj sin Jack (2 leti in 4 mesece), ki zna povedati samo nekaj besed v poljščini, kljub temu hitro pridobiva angleško besedišče, ki se ga nauči pri Helen Doron English.”

  Justyna Kolasinska, mama, Varšava - Poljska
 • “Učenje angleščine s Helen Doron Early English je zabavno in metoda dovoljuje mojemu sinu Bossu, da se angleščine uči na naraven način. Ko mu v avtu med vožnjo predvajam zvočne zapise, zelo rad prepeva zraven.”

  Saowanee Lurpromchai, starš, Bankok - Tajska
 123