Angleščina za otroke od 6 do 12 let

Pogosta vprašanja staršev
 
   

Znanje rim pomaga otrokom pri prepoznavanju pisane in govorjene besede - v vseh jezikih.

Helen Doron English ima posebne učne materiale za učenje branja in pisanja, ki kombinirajo strukturirane fonetične zapise in proste bralne tehnike. Učenje branja in pisanja ponujamo kot dodatek k rednim tečajem.

Jump with Joey za otroke od 6 do 9 let

To je nov začetni tečaj za otroke stare med 6 in 9 let. Lahko pa se izvaja tudi kot nadaljevalni tečaj po sklopu tečajev Fun with Flupe.

Tečaj vključuje 12 risanih epizod, ki sledijo dogodivščinam Paula Warda in njegove prijateljice Millie, ki pomagata kengurujki Kangi in njenemu nagajivemu sinu Joeyju reševati težave v mestu Storyville. Med učenjem angleščine otroci spoznavajo tudi pomembne vrednote kot so prijateljstvo in skrb za okolje.

Otroci se angleščine učijo s pomočjo 25 pesmi ter veliko iger in aktivnosti, tako znotraj učilnice kot tudi doma.

Jump with Joey je prvi tečaj angleščine, ki uporablja tehnologijo “augmented reality”. Otrokova izkušnja učenja angleščine je obogatena s čarobnimi delovnimi zvezki, v katerih liki s pomočjo aplikacije oživijo in s tem dopolnijo zelo pomemben del Helen Doron English metodologije, to je poslušanje zvočnih zapisov.


Učni komplet za tečaj Jump with Joey
 

More Jump with Joey za otroke od 7 do 9

V nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey, ki sledi tečaju Jump with Joey, otroci spremljajo nove dogodivščine Paul-a, Millie, Kangi in Joey-ja, ki rešujejo težave v pravljičnem mestu Storyville.

Otroci bodo z veseljem uporabljali čarobne delovne zvezke, ki s pomočjo aplikacije oživijo. S 25 novimi pesmimi in zabavnimi aktivnostmi pa se bodo učili novih angleških besed.


Učni komplet za tečaj More Jump with Joey

Sanje

Čarobni delovni zvezki s 3D tehnologijo

Jump with Joey je tukaj!

Polly Reads and Writes za otroke od 5 do 9 let

Polly Reads and Writes je nov in edinstven tečaj, ki vsebuje učno gradivo tako za v učilnico kot tudi za uporabo doma.

Primeren je za začetnike ali otroke, ki so zaključili tečaj Fun with Flupe ali More Fun with Flupe. Otroci se s spremljanjem dogodivščin Polly the Collie, Nat the Cat, Roy the Boy ter Pearl the Girl naučijo samozavestno govoriti, brati in pisati angleško.

Gradivo, ki se uporablja v učilnici, je dopolnjeno z aplikacijo za pametne telefone in tablice, ki jo prenesete s spleta, vsebuje pa 32 interaktivnih knjig, razdeljenih na 8 stopenj, ki se stopnjujejo z otrokovim napredkom in znanjem. Aplikacija omogoča otroku samostojno delo izven učilnice ter učenje pomembnih jezikovnih spretnosti.

Vsak polica oz. sklop 4 interaktivnih knjig dopolnjuje učbenik za utrjevanje znanja branja in učenje pisanja. 

Otroci vsak tečaj zaključijo s presenetljivo količino znanja.


Učni komplet za tečaj Polly Reads and Writes

 

Potrjena metodologija

Angleščina za vse življenje

Angleščina kot materni jezik

A Tale of Two Tails za otroke od 10 do 13 let

Edinstveni tečaj, ki otroke uči samozavestno govoriti v angleščini. Tečaj je osnovan na razburljivi glasbeni predstavi v več dejanjih, ki otroke uči naprednega besedišča in stavčnih struktur. Otroci, ki se tečaja udeležujejo dvakrat tedensko, se učijo tudi gledaliških spretnosti in samoizražanja.

A Tale of Two Tails je navdušujoča zgodba o mački in psu, princu in princesi Pawlanda, ter njunim prizadevanjem za ponovno vzpostavitev harmonije v kraljestvu, kjer mačke in psi trenutno živijo v konfliktu in je vrednota obdarovanja drug drugega pozabljena. S pomočjo osmih originalnih pesmi in video muzikala v več dejanjih otroci razvijajo samozavest in spretnosti poslušanja, razmišljanja ter odgovarjanja v angleščini, ne da bi ob tem potrebovali prevod. 

Ucni komplet A Tale of Two Tails
Učni komplet za tečaj A Tale of Two Tails

Paul Ward Explores za otroke od 8 do 14 let 

Osem avtorskih pesmi, zgodb in zanimivih aktivnosti, ki tečajnikom pomagajo utrditi znanje fonetike, branja in pisanja, medtem ko se zabavajo. Tečaj je namenjen začetnikom, ki so stari 10 do 14 let, kot tudi za mlajše tečajnike, če so že uspešno zaključili predhodne Helen Doron English tečaje ali pa so opravili izpit Skupnega evropskega okvirja na stopnji pre-A1. Obseg besedišča, ki ga ta tečaj zajema, je 1800 angleških besed. 

 

Ucni komplet Paul Ward Explores
Učni komplet za tečaj Paul Ward ExploresPaul Ward and the Treasure za otroke od 10 do 13 let

Tečaj Paul Ward and the Treasure ustvarja barvito, glasbeno, multisenzorično izkušnjo učenja, ki na učencih pusti vseživljenjski vtis. Tečaj vključuje zabavne aktivnosti v angleščini ter 8 novih pesmi.

Na tečaju Paul Ward and the Treasure se otroci naučijo preko 2000 besed ter angleške slovnične strukture, ki so zahtevane za dosego nivoja A1 skupnega evropskega jezikovnega okvirja.


Učni komplet za tečaj Paul Ward and the Treasure

Spoznajte nas na BREZPLAČNI predstavitveni uri

 
 
POLETNI TEČAJI
PRIDRUŽITE SE