Angleščina za otroke od 6 do 12 let

Pogosta vprašanja staršev
 
   

Znanje rim pomaga otrokom pri prepoznavanju pisane in govorjene besede - v vseh jezikih.

Helen Doron English ima posebne učne materiale za učenje branja in pisanja, ki kombinirajo strukturirane fonetične zapise in proste bralne tehnike. Učenje branja in pisanja ponujamo kot dodatek k rednim tečajem.

Jump with Joey za otroke od 7 do 8 let

To je nov začetni tečaj za otroke stare med 6 in 9 letom starosti in tn tudi za tečajnike, ki so že zaključili serije tečajev Fun with Flupe.

Tečaj vključuje 12 risanih epizod, ki sledijo dogodivščinam Paula Warda in njegove prijateljice Millie, ki pomagata kengurujki Kangi in njenemu nagajivemu sinu Joeyju reševati težave v mestu Storyville. S pomočjo ponavljajočega se poslušanja, pozitivne spodbude in zabavnih pogovorov v angleščini, se otroci naučijo 25 pesmi, obogatijo svoje besedišče in spoznavajo pomembne vrednote, kot so prijateljstvo in skrb za okolje. Liki oživijo ter otroke učijo intonacije in pravilne izgovorjave. Delovni zvezek za branje in pisanje služi kot dodatno gradivo za tečajnike z osnovnim bralnim znanjem.

Jump with Joey je prvi tečaj Helen Doron English, ki uporablja tehnologijo “augmented reality”. Otrokova izkušnja učenja angleščine je obogatena s čarobnimi delovnimi zvezki, v katerih liki s pomočjo aplikacije oživijo in s tem dopolnijo zelo pomemben del Helen Doron English metodologije, to je poslušanje zvočnih zapisov. Tečajnikom s tem omogočajo več priložnosti za domačo in prijetno interakcijo s tujim jezikom.


Učni komplet za tečaj Jump with Joey
 

More Jump with Joey za otroke v starosti 10 let

V nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey, ki sledi tečaju Jump with Joey, otroci spremljajo nove dogodivščine Paul-a, Millie, Kangi in Joey-ja, ki rešujejo težave v pravljičnem mestu Storyville.

Otroci bodo z veseljem uporabljali čarobne delovne zvezke, ki s pomočjo aplikacije oživijo. S 25 novimi pesmimi in zabavnimi aktivnostmi pa se bodo učili novih angleških besed.


Učni komplet za tečaj More Jump with Joey

Sanje

Čarobni delovni zvezki s 3D tehnologijo

Jump with Joey je tukaj!

Polly Reads and Writes za otroke od 5 do 9 let

Polly Reads and Writes je nov in edinstven tečaj, ki uči tako govorjeno angleščino kot tudi bralno in pisno razumevanje. Otrokom predstavlja zabaven in sistematični uvod v angleško fonetiko.

Primeren je za začetnike ali otroke, ki so zaključili tečaj Fun with Flupe ali Jump with Joey. Otroke uči samozavestnega sporazumevanja v angleščini, branja in pisanja, medtem ko spremljajo zabavne dogodivščine Polly the Collie, Nat the Cat in njunima prijateljema Royem ter Pearl.  

Učno gradivo, ki se uporablja v učilnici, je dopolnjeno z edinstveno aplikacijo Helen Doron Read z 32 interaktivnimi knjigami, ki so razdeljene na 8 stopenj, po katerih se otrok uči in napreduje. Aplikacija Helen Doron Read omogoča otroku samostojno učenje pomembnih jezikovnih veščin tudi doma, saj sledi učnemu programu. Interaktivne knjige sovpadajo z učbeniki, uporabljenimi v tečaju in izboljšujejo otrokovo bralno in pisno razumevanje. 

Tečajniki pridobijo ogromno količino znanja in se naučijo pomena vrednot, kot so prijateljstvo, vztrajnost, velikodušnost in hvaležnost.

 


Učni komplet za tečaj Polly Reads and Writes

 

Potrjena metodologija

Angleščina za vse življenje

Angleščina kot materni jezik

A Tale of Two Tails za otroke od 10 do 13 let

A Tale of Two Tails je avtorski muzikal, sestavljen iz 3 dejanj. Razburljivi tečaj vključuje petje, ples in dialoge, s pomočjo katerih se otroci naučijo naprednega besedišča in stavčnih struktur. To jim omogoča izboljšanje spretnosti poslušanja, razmišljanja ter tekočega govorjenja v angleščini. Otroci spoznajo navdušujočo zgodbo o mački in psu, o princu in princesi Pawlanda in o fantu in punci ter njunim prizadevanjem za ponovno vzpostavitev harmonije v kraljestvu, kjer mačke in psi trenutno živijo v konfliktu in je vrednota obdarovanja drug drugega pozabljena.

Edinstven tečaj poteka enkrat ali dvakrat tedensko. V tečaju otroci razvijajo samozavest pri izražanju skozi angleščino in izboljšujejo svoje bralne ter pisne spretnosti. Otroci, ki obiskujejo tečaj dvakrat tedensko, se naučijo tudi gledaliških spretnosti in samoizražanja ter se pripravljajo na zaključni nastop ob zaključku leta.

 


Učni komplet za tečaj A Tale of Two Tails

Paul Ward Explores za otroke, stare 11. let 

Tečaj je namenjen začetnikom, stare 11. let, kot tudi za mlajše tečajnike, če so že uspešno zaključili predhodne Helen Doron English tečaje ali pa so opravili izpit Skupnega evropskega jezikovnega okvirja na stopnji pre-A1. Tečaj vključuje osem avtorskih pesmi, zgodb in zanimivih aktivnosti, ki tečajnike motivirajo in vključujejo v dogodivščine Paula. V vsaki posamezni učni uri se otroci pridružijo Paulu na potovanju okrog sveta, pri spoznavanju novih prijateljev in učenju o različnih kulturah in državah.

Tečaj Paul Ward Explores vključuje obsežno besedišče (1800 besed) in vključuje bralno in slušno razumevanje, pisanje, pravopis in ocenjuje tečajnikov napredek

Tečajniki se učijo angleščine povsem na naraven način, kot se učijo maternega jezika – s pomočjo zgodb, pesmi, pogovorov in iger, ki tečajnikom pomagajo izboljšati znanje fonetike, bralne in pisne spretnosti.

 


Učni komplet za tečaj Paul Ward Explores

 

 

Spoznajte nas na BREZPLAČNI predstavitveni uri