Angleščina za otroke od 3 do 7 let

Pogosta vprašanja staršev
 
   

Otroci se tako vživijo, da se sploh ne zavedajo, da se učijo angleščine!

Pri Helen Doron English se trudimo zagotoviti široko paleto senzoričnih izkušenj, ki ustvarjajo naravno okolje, v katerem otroci srkajo angleški naglas, vadijo svoje prve besede in kopičijo besedišče. Vse to dosežemo na zabaven način s pomočjo glasbe, gibanja, iger in veliko pozitivne spodbude.

Fun with Flupe za otroke od 3 do 5 let

V tečaju Fun with Flupe otroci sledijo dogodivščinam malega Paula Warda, ki skoči v knjigo otroških zgodbic in pomaga veseli Granny Fix ter poskočnemu in ljubkemu Flupu popraviti stvari, ki gredo narobe v svetu rim – medtem, ko se učijo govorjene angleščine.

S pomočjo poslušanja zvočnih zapisov dogodivščin, pozitivne spodbude in igrive interakcije se tečajniki naučijo osnovnega besedišča 650 besed, pravilne izgovorjave ter osnovnih angleških stavčnih struktur. Tečaj vključuje 25 avtorskih pesmi in veliko risanih epizod, ki pomagajo pri razvoju otrokovega fonetičnega razumevanja in pred-bralnih spretnosti.

Fun with Flupe je primeren za začetnike ali kot nadaljevanje tečajev Toddler’s Best Start ali It’s a Baby Dragon.

Angleščina, ki jo otroci obožujejo

Otroci se zabavajo s Flupom!

Učenje angleščine s pomočjo otroških pesmic

More Fun with Flupe za otroke od 4 do 5 let

More Fun with Flupe je nadaljevanje tečaja Fun with Flupe z 12 novimi epizodami dogodivščin Paula Warda, Granny Fix in Flupa. Otroci komaj čakajo, da izvejo, kako se rešijo problemi vil, čarodejev in zmajev, ki jih srečajo na poti. S pomočjo ponavljajočega se poslušanja, pozitivne spodbude in zabavnih pogovorov tečaj uči 650 novih besed in 25 pesmi in se ga lahko udeležijo otroci, ki so zaključili tečaj Fun with Flupe.

“Vsak dvom, ki sem ga imela o tem, da se moj triletnik uči angleščine, je popolnoma izginil, ko smo šli z Markom pri njegovih petih letih prvič v tujino. Na naše presenečenje je s tujci samozavestno govoril v angleščini.”

Sikanic N. Beograd, Srbija

Učni komplet za tečaj More Fun with Flupe

Metodologija maternega jezika

Učitelji svetovnega kova

Spoznajte nas na BREZPLAČNI predstavitveni uri

Nat and Friends za otroke od 5 do 7 let

Ta Helen Doron English tečaj je primeren tako za začetnike kot tudi za otroke, ki so že zaključili s serijo tečajev Fun with Flupe, saj otroke uči samozavestnega sporazumevanja v angleščini. Skozi 8 zanimivih  avtorskih animiranih risank otroci spoznajo junaka Polly the Collie in Nat the Cat, ki skupaj potujeta po okrog sveta. Na poti spoznata nove prijatelje iz drugih otroških pravljic, kot so Red Riding Hood (Rdeča kapica) in Three Pigs (Trije prašički), in jim pomagajo premostiti izzive in rešiti situacijo.

S pomočjo ponavljajočega se poslušanja animiranih dialogov, pozitivne spodbude in igre se tečajniki zlahka naučijo sporazumevanja v angleščini. Otroci se prav tako naučijo pomena vrednot, kot so prijateljstvo, radodarnost in hvaležnost.

 

Učni komplet za tečaj Nat and Friends