Počitnice in rojstni dnevi

Pogosta vprašanja staršev
 
   

Otroci OBOŽUJEJO Helen Doron English. Zakaj ne bi uživali tudi med počitnicami?

Helen Doron počitniški tečaji

Otroci ne želijo preživeti niti tedna brez tečajev Helen Doron English.

Zato smo ustvarili raznovrstne Helen Doron English počitniške tečaje. Eni so namenjeni izboljšanju govorjene angleščine na zabaven način, medtem ko so drugi zabavni intenzivni obnovitveni ali nadaljevalni tečaji za otroke, ki se angleščine že učijo v šoli.

Tečaji so kratki in se lahko izvajajo v tednih počitnic med šolskim letom ali med poletnimi počitnicami. Tečaji vključujejo dramske elemente, glasbo, ples, ustvarjanje in še več – seveda vse v angleščini.

Počitniški tečaji so primerni tako za otroke, ki že obiskujejo Helen Doron tečaje, kot za tiste, ki se s Helen Doron English programi srečujejo prvič.

Počitniški tečaji

Holiday Fun with Flupe – (3-7 let) Otroci se učijo angleščine z dodatnima risanima epizodama iz tečaja Fun with Flupe, s številnimi zabavnimi igrami, pesmimi in ustvarjanjem v angleščini.

 

Holiday Jump with Joey – (od novembra 2015) – (6-9 let) Otroci se angleščine učijo s pomočjo animiranih dogodivščin Paula, Millie, kenugrujke Kangi ter njenega mladička Joey-ja.

 

 

am the World – (4-9 let) Otroci se podajo na virtualni potep okoli sveta in preko ustvarjanja, iger, plesa in kulinarike spoznavajo svet in se učijo angleščine.

Počitniški tečaj - I am the world

English through Drama – (7-12 let) Otroci se učijo govorjene angleščine preko uprizoritve klasične pravljice prirejene v stilu britanske pantomime, z zabavnimi kostumi, veliko humorja in situacijske komike.

Počitniški tečaj - English through Drama

Get Ahead & Catch Up – (8-19 let) Tečaj namenjen otrokom in najstnikom, ki se že učijo angleščine. Ta tečaj ohranja in dopolnjuje njihovo znanje tudi v času počitnic. Gre za intenziven obnovitveni tečaj, ki uporablja materiale iz različnih celoletnih tečajev.

Paul Ward’s Holiday – (10-12 let) Paul in njegovi prijatelji vodijo tečajnike skozi serijo angleških ur med katermi se otroci naučijo zanimivih podrobnosti o skoraj 20 državah po svetu.

Počitniški tečaj - Paul Ward’s Holiday

 

Več o poletnih tečajih v vam najbližjem učnem centru najdete na podstrani vsakega centra ali pa jih kontaktirajte.

Poiščite vam najbližji učni center

Helen Doron rojstnodnevne zabave za otroke od 4 do 9 let

Super način praznovanja!

Otroci obožujejo učenje skozi igro in pesmi. V Helen Doron centru vam pripravimo nepozabno in zabavno rojstnodnevno zabavo, ki bo hkrati polna novo pridobljenega znanja!

Izbirate lahko med šestimi tematsko obarvanimi zabavami. Helen Doron English učitelj bo pripravil igre, pesmi in aktivnosti.

Vsak Helen Doron rojstnodnevni paket je oblikovan za 90-minutno zabavo. Udeleženci prejmejo posebne rojstnodnevne učne komplete, ki vsebujejo zgoščenko s pesmimi na izbrano temo in nalepke.

Vse skupaj pripomore k zabavi, o kateri bodo Vaši otroci še dolgo govorili.

Helen Doron tematske rojstnodnevne zabave

• Bounce Bounce Bounce – 4-6 let
• The Choo-Choo Train – 4-6 let
• The Little Red Hen – 5-9 let
• Dance – 6-9 let
• Transport – 6-9 let
• Animals – 6-9 let

Helen Doron Themed-Birthdays

Izberite rojstnodnevno zabavo za Vašega otroka