• Kdaj začeti z učenjem angleščine? Angleščina za otroke
  Kdaj začeti z učenjem angleščine?

  Preden spregovorijo, malčki srkajo zvoke in intonacijo, ki jih bodo potrebovali za tvorjenje besed.

  Več o nas
 • Angleščina NA SPLETU Angleščina za otroke
  Angleščina NA SPLETU

  Zabavne dodatne aktivnosti otrokom pomagajo izboljšati znanje angleščine tudi doma.

  Preverite jih tukaj
 
   

Angleščina za malčke od 0 do 3 leta

Pogosta vprašanja staršev
 
   

Vašemu malčku ponudi dodaten materni jezik, medtem ko razvija njegove motorične in intelektualne sposobnosti.

Dvojezični malčki so pametnejši.

Človekova intelektualna sposobnost se ne oblikuje samo na podlagi njegovega genskega materiala, ampak tudi z intenzivnim zgodnjim stimuliranjem možganov, ki vodi v tvorbo živčnih poti. Izpostavljenost otroka drugemu jeziku pri čim nižji starosti je najboljši način za tvorbo teh živčnih poti in povečanje zmožnosti otrokovega intelektualnega razvoja. Pri primerjavi dvojezičnih in enojezičnih otrok se dvojezični otroci velikokrat bolje izkažejo od svojih enojezičnih vrstnikov.

Baby’s Best Start nudi odlične temelje za otrokov razvoj preko govorjene angleščine, naučene skozi razvojne aktivnosti, pesmi in rime za otroke, stare od 3 mesecev do 1 leta. 

Baby’s Best Start

Baby’s Best Start je sedem tečajev v enem:

 • angleščina in jezikovni razvoj
 • socialni razvoj
 • osnovni gradniki bralnih sposobnosti
 • razvoj glasbe in ritma
 • razvoj možganov
 • dojenčkova znakovna govorica
 • telesni razvoj.

Tečaj se izvaja v majhnih skupinah, sestavljenih iz para starš-otrok, enkrat ali dvakrat tedensko. Ponuja vam odlično priložnost, da se povežete s svojim dojenčkom in se naučite praktičnih dejstev v zvezi z zgodnjim razvojem, ki izboljšajo starševske spretnosti!

 

Učni komplet za tečaj Baby’s Best Start

“Na internetu sem iskala nekaj posebnega za svojega sina in našla sem ta čudovit pristop.”

Maria Perri, mama
 

Toddler's Best Start 

Otroci od 1 leta starosti do 2 let se govorno angleščino učijo prek številnih igrivih rim in 28 avtorskih pesmi, ki združujejo glasbene sloge iz vsega sveta. Tečaj je dopolnjen s konverzacijo v učilnici, zabavnimi učnimi aktivnostmi in igricami, ki malčke fascinirajo z enciklopedičnim znanjem, obenem pa razvija njihovo grobo in fino motoriko ter spodbuja zgodnje matematično razmišljanje. Tečaj kot neobvezno opcijo omogoča aktivnosti, ki urijo otrokove bralne veščine. Tečaj ne vključuje videa in staršem ponuja možnost, da gledanje risank otroku predstavijo kasneje. 

Učni komplet za tečaj Toddler's Best Start 

It’s a Baby Dragon 

It's a Baby Dragon je tečaj angleščine, ki je posebej oblikovan za otroke, stare od 2 do 3 leta in s pomočjo avtorskih pesmi ter privlačnih risank služi kot zabavni, glasbeni uvod v angleški jezik. 

Princ Sam, muca Fluffy in zmajčica Didi the Dragon na igriv način malčke vpeljejo v osnove angleškega jezika. Otroci se angleščine naučijo s pomočjo ponavljajočega poslušanja, pozitivne spodbude in zabavnih pogovorov, na enak način, kot se učijo svojega maternega jezika. Zgodnje branje predstavlja izbirno vsebino tega tečaja.

It's a Baby Dragon je lahko začetni tečaj za malčke, ki se prvič srečujejo z angleščino ali pa kot nadaljevalni tečaj po tečajih Baby’s Best Start ali Toddler's Best Start.


Učni komplet za tečaj It’s a Baby Dragon


“Ko je začela z učenjem angleščine pri Helen Doron English, je bila moja hčerka stara eno leto in dva meseca. Za nas je bila to ravno pravšnja starost. Rada ima svojo učiteljico in uživa v uricah.”

Franchesca Coramusi, mama 

 

Sanje

Učenje, razvoj in poglabljanje vezi

Učenje angleščine s pomočjo glasbe

Kdaj je idealna starost za začetek?

Raziskave kažejo, da čim prej.

Učenje besedišča s pomočjo risanih epizod

Spoznajte nas na BREZPLAČNI predstavitveni uri