Slovenija
 • Pridružite se nam Engleski za djecu
  Pridružite se nam

  Kot vodja Helen Doron English učnega centra in vplivajte na življenja otrok v Vaši skupnosti.

  Več o tem
 
Priložnosti po svetu

Pogosta vprašanja - franšiziji

Odgovori na najpogostejša vprašanja o tem kako postati del Helen Doron English ekipe in odpreti svoj franšizni učni center.

 • Ali potrebujem pedagoško izobrazbo?

  Naši franšiziji vstopajo v svojo novo karero iz različnih poklicev in z zelo raznoliko paleto izkušenj. Ne potrebujete diplome s področja pedagogike. Ob vstopu v Helen Doron English svet Vam nudimo tako pedagoško kot poslovno usposabljanje. Izkušnje s področja izobraževanja sicer pomagajo, niso pa neobhodne.

 • Kakšen je vaš poslovni model?

  V letih delovanja smo prišli do spoznanja, da moramo ponuditi več različnih modelov, da bi lahko zadovoljili potrebe vseh franšizijev. Master franšizij v vaši regiji Vam bo predstavil model, ki je najprimernejši za regijo, kjer živite. Helen Doron English nudi ekskluzivna franšizna področja, ki obsegajo od 50.000 – 100.000 prebivalcev (učni center) in manjša področja do 25.000 prebivalcev (učni studio).

 • Kakšno podporo mi nudite pri iskanju primerne lokacije in zagonu posla?

  Vaš master franšizij bo delal z Vami in Vam stal ob strani od vsega začetka. Pomagal Vam bo pri osnovanju poslovnega načrta, Vam svetoval glede primernosti poslovnega prostora in Vas vodil skozi prve marketinške izzive.

 • Kakšno usposabljanje lahko pričakujem od Helen Doron English?

  Novi franšiziji se udeležijo našega uvodnega dvodnevnega poslovnega usposabljanja in petdnevnega pedagoškega usposabljanja. Sedež podjetja Vam nudi stalno poslovno podporo v obliki webinarjev in srečanj z Vašim master franšizijem.

 • Kako hitro lahko odprem svojo franšizo?

  Zakonodaja je v različnih državah različna, vendar navadno proces traja približno tri mesece.