Slovenija
 

Young Heroes dogodivščina s plemenitim namenom

10.01.2018 - Objava Helen Doron English

Pridružite se nam na Young Heroes dogodivščini s plemenitim namenom

 

Pod geslom »Branje nariše nam sanje« pomagamo Rdečim noskom in spodbujamo branje

 
Dobimo se v Minicity BTC Ljubljana, 20.1.2017, ob 11. uri

Pridružite se nam na januarski Helen Doron dogodivščini, kjer bomo s pomočjo knjig in čudovitih zgodb postali pravi mali junaki. Skozi zgodbo in gledališko predstavo o godrnjavi pikapolonici bomo spoznali drobceno junakinjo, ki ji ni para. Sledile bodo še zabavne delavnice na temo zgodnjega branja in čarobne poslikave obraza

Na dogodku bomo zbirali tudi stare knjige, ki jih bomo s pomočjo Rdečih noskov  namenili v dobrodelne namene. Vabljeni, da ob prihodu svojo staro knjigo podarite in s tem pričarate nasmeh otrokom, ki bodo tega darila nadvse veseli. Prav tako bo na dan dogodka mogoče kupiti ekoslikanice avtorice Alenke Žumbar Klopčič, ki v sklopu projekta Young Heroes junaško prevzemajo misijo z dobrim namenom, saj bo center Helen Doron English Ljubljana ves izkupiček od prodaje namenil Rdečim noskom.


PROGRAM

[1] Pravljica in predstava o godrnjavi pikapolonici:
The Grouchy Ladybug.
[2] Ustvarjalna delavnica zgodnjega branja, kjer bomo
izdelali svoje knjižno kazalo.
[3] Poslikave obraza, kjer se bomo prelevili v prave male junake.
[4] Helen Doron digitalni kotiček, kjer bodo knjižni liki oživeli s pomočjo obogatene resničnosti (augmented reality).
 

Udeležba je brezplačna, zato pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto. Vsi udeleženci prejmejo tudi presenečenje, ki ga prijazno poklanjata Minicity in Helen Doron English Ljubljana, in sicer popust na dnevno oz. letno vstopnico za Minicity ter ugodnost ob zgodnjem vpisu v Helen Doron English poletne tečaje, ki bodo letos potekali v sodelovanju z otroškim mestom Minicity.

Prijave zbiramo na ljubljana@helendoron.com
ali 051 665 700. 
 

Vabljeni!