Slovenija
 

Readers are Leaders, donirajte za nakup otroških knjig

22.03.2018 - Objava Helen Doron English

Dragi starši,    
z veseljem sporočamo, da ponovno pričenjamo našo družbeno odgovorno kampanjo Young Heroes. Z letošnjim projektom želimo osveščati o pomembnosti branja, spodbujati ljubezen do knjig in soustvariti priložnost, da so knjige dostopne vsem otrokom.
V Helen Doron Maribor smo se odločili, da omogočimo nakup knjige otrokom, ki z branjem poezije sodelujejo na Bralnem maratonu, naše tečajnike pa bomo spodbudili, da v tem letu za rojstni dan nekomu podarijo vsaj eno knjigo.

Kaj lahko storite oziroma kako se pridružite projektu?

1. Donirajte 10 ali 20 eur za nakup knjig za otroke, ki sodelujejo na Bralnem maratonu 
Zveza prijateljev mladine vsako leto septembra organizira Bralni maraton, ki poteka v okviru Prežihove bralne značke. Na dogodku se okrog 50 otrok predstavi z branjem lastne poezije ali poezije drugih avtorjev. Za ustvarjalnost in pogum bomo te otroke nagradili z darilnim kuponom za nakup knjig
Podatki za nakazilo: Zveza prijateljev mladine, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor, TRR: SI56 0451 5000 0405 095, Sklic: SI00 501-2018, Koda namena: CHAR, Namen: Donacija Bralni maraton. Sredstva zbiramo do 22.6.18.   

2. Knjiga je najlepše darilo
Otrok se »zaveže«, da bo do konca leta 2018 vsaj enemu prijatelju, znancu ali sorodniku za rojstni dan podaril knjigo. V šoli (pri učitelju/učiteljici ali Goranu) dobite pristopnico, ki jo oddate v škatlo na hodniku najkasneje do 26. aprila. Vsi sodelujoči boste simbolično nagrajeni, v maju pa bomo izžrebali tri praktične nagrade. Da vam malo olajšamo odločitev, lahko pri Mladinski knjigi izkoristite 15% popust, kupon prejmete zraven pristopnice. 


Hvala, ker ste pomemben del skupnosti Helen Doron English!

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo po telefonu, emailu ali v šoli.