Slovenija
 

POLETNE POČITNICE HELEN DORON ENGLISH KRANJ

11.04.2018 - Objava Helen Doron English

Radost, veselje in lepi sončni dnevi so tu. Z neverjetno hitrostjo pa se že približuje tudi konec šolskega leta, ob tem pa nas čaka tudi Helen Doron 'premor', ki v resnici pomeni še več zabave tudi v času poletnih dni.

Za vaše  otroke  pripravljamo razburljive poletne tečaje, ki bodo popestrili poletne mesece, skupaj bomo spoznavali nove zgodbe v angleščini, igre, se učili ročnih spretnosti in veliko tudi migali. Tečaji bodo potekali v našem centru, saj imamo zunaj dovolj prostora in veliko časa preživimo v naravi.

Poletni tečaji so primerni tako za naše tečajnike, kot tudi začetnike, ki se z angleščino še niso srečali. Na tečaju dobijo otroci knjigico in DVD ter po enakem načinu, kot obdelujemo besedišče na naših rednih tečajih, bomo to delali na poletnih tečajih. Razlika je v tem, da imamo na voljo bistveno več časa in so urice bolj sproščene, veliko več ustvarjamo in se igramo in se IMAMO SUPER. Otroci so ves čas v stisku za angleščino in jim ustvarjamo zanimivo jezikovno kopel ob vseh aktivnostih, ki jih izvajamo.

Tečaji so primerni za otroke v starosti od 4 do 15 let, glede na njihovo starost in znanje jih razdelimo v skupine, tako, da so skupine dokaj homogene, je pa starostna razlika znotraj skupin nekoliko večja, kot pri naših rednih tečajih.

TERMINI:

ponedeljek 2. 7. 2018 – petek 6. 7. 2018
ponedeljek 9. 7. 2018 – petek 13. 7. 2018
ponedeljek 20. 8. 2018 – petek 24. 8. 2018
ponedeljek 27. 8. 2018 – petek 31. 8. 2018                           

Izvedba v posameznih terminih je odvisna od števila prijavljenih v posamezni termin. Minimalno 6 otrok, maksimalno 12 otrok. Sproti vas bomo obveščali o potrjenih terminih.

Paket ANGLEŠČINA+UŽIVANJE od 8.00 ure do 16.00 ure  Cena: 200 eur

V ceno so vključeni vsi materiali, ki jih otroci potrebujejo, poučevanje in varstvo (otroke je možno pripeljati tudi pred 8.00 uro, v kolikor ste vezani na službo). Otrokom bo na voljo zajtrk, malice, kosilo, sadje in pijača.

  Foto galerija - klikni na sliko za povečavo
Helen doron english summer fun
Nabiramo liste
Box
Vrtiljak1
Izdelki
Zunaj1