Slovenija
 

Pokukajte: Tečaj za najstnike

29.11.2017 - Objava Helen Doron English

V nadaljevanju je predstavljen tečaj Teen Talent. Za otroke od 11 let dalje izvajamo tečaje Paul Ward Explores, Paul Ward's Adventures, Teen Talent in Teen Choices. Otroke razporedimo v ustrezni tečaj glede na predznanje na podlagi evalvacije učitelja in kratkega testa.

 

Ime tečaja: TEEN TALENT
Obseg besedišča: več kot 3000 novih besed
Trajanje srečanja: 90 minut

Tečajniki se naučijo misliti v angleščini, obenem napredujejo in razvijajo svoje sposobnosti.

Tečaje za najstnike na višji stopnji izvajajo izključno certificirani učitelji z jezikovno izobrazbo.

Učni komplet za tečaj Teen Talent vsebuje 4 grafično dodelane učbenike, priročno torbo in zvočne zapise obravnavane snovi ter 8 avtorskih pesmi.

Besedišče in slovnica tečaja sta skladna s stopnjo znanja A2 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju. Na tečaju strukturirano obdelamo angleško slovnico in znanje utrdimo s številnimi vajami v knjigi, zabavnimi igrami in pogovori.

Tečaj Teen Talent temelji na zgodbi o skupini najstnikov in njihovih sanjah o slavi. Rock zvezde, reševanje planeta, potovanja po svetu, je le nekaj od tematik, ki jih pokriva tečaj skozi pesmi, zgodbe in aktivnosti.

V vsaki enoti sta dve epizodi, ki jih tečajniki poslušajo in nato še preberejo v skupini. Zgodbe so napete, duhovite in polne zanimivih dejstev, obenem pa prinašajo sporočila o vrednotah, ki spodbudijo tečajnike k razmišljanju in napredni diskusiji.

Velik poudarek na tečaju namenimo tudi fonetiki. Vsaka enota tečaja vključuje nove glasove angleškega jezika in skupaj predelamo pravila za izgovorjavo. Ker je tečaj primarno govorni in tečajnike spodbujamo k prostemu govoru, imamo res veliko priložnosti za vajo govorne angleščine.

Kdo pravi, da mora biti učenje resno? Veliko se lahko naučimo tudi skozi zabavne naloge in treniramo možgane z različnimi izzivi.

Del učnega kompleta vsakega tečaja so tudi zvočni zapisi (novo: CD-je smo zamenjali s spletnim dostopom do materialov). Ključ za uspeh naših tečajev je redno poslušanje zvočnih zapisov doma, na poti ali v prostem času, da tečajniki ostajajo v stiku z jezikom in materiale poznajo »inside out«.

Skoraj vsak najstnik ima svoj pameten mobilni telefon ali dostop do druge pametne naprave. Z našo posebej razvito aplikacijo Stream je dostop do zvočnih materialov mogoč kadarkoli in kjerkoli.

 

POSEBEJ ZA NAJSTNIKE! EDINI ANGLEŠKI RADIO ZA NAJSTNIKE!

Aktualni glasbeni hiti, novice iz sveta slavnih, intervjuji, poučne oddaje … vse to v angleščini s prilagojeno stopnjo jezika in temami za najstnike. Najbolj zabaven stik z živim jezikom!

Helen Doron Radio lahko poslušate preko spleta ali aplikacije, ki si jo preprosto brezplačno naložite na naprave Android ali Apple.

Ste se že prepričali, da tečaj za najstnike Teen Talent ponuja več kot drugi tečaji? Skupaj z vašim najstnikom nas obiščite na brezplačni predstavitveni uri in se dokončno prepričajte, da je angleščina lahko tako zabavna!
Na voljo za vprašanja smo vam na telefonski številki 040 303 604 ali emailu sezana@helendoron.com.
* Otroke v ustrezen tečaj razporedimo glede na predznanje na podlagi kratkega testa.

 

Za pokušino delimo še videospot za eno od pesmi iz tečaja.

Ella - Dear JK Rowling