Slovenija
 

Ali poznate Petra zajca?

13.03.2018 - Objava Helen Doron English

Helen Doron English Ljubljana je postal ponosni partner Kina gledališča Bežigrad in filma Peter zajec, ki na kinematografska platna prihaja ravno v času velikonočnih praznikov. V ta namen vas vabimo, da skupaj z nami ustvarite razstavo, ki bo krasil prostore Kino gledališča Bežigrad v času premiere in še ves april.


»Once upon a time in a beautiful wood there lived a rabbit named Peter with a blue jacket and no pants.«
by PETER RABBIT

Vse do filmske predpremiere bomo v naši pisarni zbirali vaše kreativne izdelke, stvaritve in umetnine na temo Petra zajca. Kaj boste ustvarili je povsem vaša izbira, saj domišljija v Helen Doron centrih ne pozna meja. Svoje izdelke lahko oddate osebno v centru ali po elektronski pošti na ljubljana@helendoron.com. Izdelke zbiramo do 22. marca, zato pohitite!

[NAGRADE] S sodelovanjem v razpisu »S Helen Doron v kino« vas nagrajujemo!

Izmed avtorjev vseh prispelih izdelkov, umetnin in stvaritev bomo v petek, 23. marca 2018, izžrebali kar DESET srečnih nagrajencev, ki bodo prejeli po DVE vstopnici za ekskluzivno filmsko predpremiero Petra zajca v Kinu Gledališču Bežigrad, v nedeljo, 25.3.2018.

[BREZPLAČNE DELAVNICE S PETROM ZAJCEM]

Spoznajte zgodbo Petra zajca skozi zabavne delavnice v angleščini. Odkrijte gozdni svet, kjer je nekoč živel Peter v modri jakni in brez hlač.

V prostorih kina gledališča Bežigrad se vidimo ob naslednjih terminih:

NEDELJA, 25. marec; ob 9.30, sledi projekcija filma Peter zajec ob 11. uri
SOBOTA, 31. marec; ob 9.30, sledi projekcija filma Peter zajec ob 11. uri
SOBOTA, 7. april; ob 9.30, sledi projekcija filma Peter zajec ob 11. uri

V duhu Helen Doron English – angleščine, ki jo otroci obožujejo – bomo ustvarjali v svetu angleščine, spoznali domači jezik najbolj prikupnega zajčka na svetu in se potopili v svet pravljic. Prav tako ne zamudite poslikav obraza in otvoritev zajčje Helen Doron razstave. 

Prijave na brezplačne Helen Doron delavnice zbira Kino gledališče Bežigrad na info@kino-bezigrad.si.

Pridružite se nam!

Pravila in pogoje sodelovanja najdete tukaj.