Slovenija
 

Odprte urice v Helen Doron English Ljubljana

13.12.2016 - Objava Helen Doron English

Spoštovani starši!

V prihodnjem tednu, od 19. do 23.12., vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na učnih uricah. Odprte urice so namenjene vam in vašemu razumevanju naše metode učenja jezika, zato ne zamudite te edinstvene priložnosti, da se z nami pozabavate.

Ob tem naj vas le še spomnimo na prednosti dnevnega poslušanja zvočnih zapisov …

Poslušanje zvočnih zapisov v ozadju v domačem okolju omogoča neprekinjeno izpostavljenost angleščini, ki je pri majhnih otrocih zelo pomembna. Zavestno poslušanje ni potrebno, saj otrok zvoke in ritem jezika osvoji že s poslušanjem iz ozadja na naraven način kot se to zgodi pri maternem jeziku. Priporočamo poslušanje zvočnih zapisov dvakrat dnevno po 15-25 minut, in sicer med dnevnimi aktivnostmi kot so oblačenje, kopanje, priprava na spanje ali med vožnjo z avtomobilom. Otroci hrepenijo po ponavljanju in obožujejo poslušanje ene in iste zgodbe, ene in iste zgoščenke ali gledanje ene in iste risane epizode, zato v ponavljajočem poslušanju vsekakor uživajo.

Predvajanje zvočnih zapisov vam lahko olajšajo številne Helen Doron aplikacije in novost letošnjega šolskega leta – STREAMING. Več o bogati zbirki spletnih in mobilnih aktivnosti za vse starosti ter o naši dodatni ponudbi si lahko preberete TUKAJ