Slovenija
 

Naša družina se širi

17.04.2018 - Objava Helen Doron English

Obstaja razlog, da je naš slogan Angleščina, ki jo otroci obožujejo. V 33 letih od ustanovitve metode poučevanja angleščine Helen Doron English se je z našimi programi učilo že več kot 2.000.000 otrok!

Sežanski učni center deluje že šesto leto, naše tečaje pa je obiskovalo že več kot 250 otrok iz Sežane in okolice ter zamejstva.

Aktivnosti za otroke in vračanje družbi

Poleg rednih tečajev izvajamo tudi dodatne aktivnosti, kot so sodelovanje na festivalu za otroke poSKOKčev dan, mesečne angleške pravljične ure v Kosovelovi knjižnici, zabave v mestnem parku. V zadnjem letu pa smo velik pomen dali tudi temu, da vračamo lokalni skupnosti. Decembra je tako naš center postal zbirno mesto za dobrodelno akcijo Božiček za en dan, v začetku leta pa smo v sklopu projekta Mladi heroji organizirali zbiranje knjig za knjižni kotiček pri otroškem dispanzerju v Sežani in za otroke, ki si knjig zaradi socialne stiske sami ne morejo privoščiti.

Sežana priznana tudi mednarodno

Marca 2018 smo se udeležili mednarodne konference Helen Doron v Italiji, kjer smo v konkurenci 35 držav in več kot 900 učnih centrov domov odnesli kar dve mednarodni nagradi - učni center Helen Doron English Sežana je prejel nagrado za najlepše brandiran učni center, celotna slovenska mreža pa je prejela nagrado za največjo splošno rast!

Ponosni smo tudi, da smo v letošnjem letu v Sežani prvič začeli izvajati tudi razvojno-jezikovne urice za najmlajše, stare od 3-22 mesecev!

Kako lahko postanete del naše aktivne družine tudi vi?

Letošnje poletje bo prav posebno, saj smo združili moči s športnim društvom poSKOKec. Predstavljamo vam športno-jezikovni poletni kamp za otroke! Tiste malo starejše (11 let in več) pa vabimo na poseben tečaj za najstnike, ki se bo osredotočil na pripravo na novo šolsko leto.

Takoj po prvomajskih počitnicah odpremo tudi vpis v tečaje za novo šolsko leto 2018/19!

Izpolnite obrazec in se naročite na naše novice, da boste pravočasno obveščeni!

"Helen Doron English nismo le mi. Ste vsi, ki sodelujete v naših dobrodelnih akcijah, vsi, ki se udeležujete dogodkov in vsi, ki otrokom omogočite, da se z nami učijo za življenje."