Nakup franšize je kot poroka

Nakup franšize je kot poroka. Veliko je tega, kar morate vedeti, preden rečete »Da«. Navsezadnje se odločate za dolgoročno zavezo, ki predstavlja pomembno naložbo v vašo poslovno prihodnost. Prav toliko časa in energije kot vlagate v spoznavanje svojih življenjskih partnerjev, morate vložiti v učenje o svojem potencialnem franšiznem partnerju preden podpišete franšizno pogodbo.

Skrbni pregled delovanja franšize, ki jo nameravate kupiti, je zagotovo prvi korak, ki pripomore k vaši odločitvi. Ugled franšizne mreže in zgodovina podjetja lahko precej omilita morebitne dvome, ki jih imate. Zagotovo pa je osebna izkušnja nekaj neprecenljivega, saj lahko osebno preverite vsakodnevne delovne procese v franšizi.

Z obiskom podjetja boste pridobili podroben vpogled v to, s kom se lotevate posla. Zagotavlja vam globlje razumevanje, kako organizacija deluje od zgoraj navzdol. Omogoča vam, da razumete vizijo in vrednote družbe s prve roke. Pogovorite se z ljudmi, ki razvijajo programe, in pridobite poglobljeno razumevanje metodologije. Spoznajte ljudi, ki bodo odgovorni za usposabljanje, trženje in logistiko ter vam bodo pomagali pri razvoju vašega podjetja. Postavljajte vprašanja in skrbno premislite o prejetih odgovorih.

Postopek spoznavanja deluje obojestransko. Zavedati se morate, da vas tudi prodajalec franšize želi spoznati.

Naloga franšizodajalca je, da vam zagotovi, kar so vam obljubili in nudi podporo na poslovni poti. Vaša naloga franšizojemalca bo doseganje ciljev, ki ste jih določili na zakupljenem področju.

Ne pozabite, da ne kupujete izdelka. Kupujete preverjen način poslovanja in postajate del širše svetovne skupnosti. Zagotovite si uresničitev svojih sanj s pomočno uveljavljene mednarodne blagovne znamke, ki vam ponuja odlično izhodišče za vaše novo podjetje. Obisk podjetja je ključen pri vaši odločitvi, ali je nakup franšize primeren za vas.

Anne Gordon, podpredsednica za poslovni razvoj pri Helen Doron English: “Helen Doron English je vodilna blagovna znamka v segmentu poučevanja angleščine kot tujega jezika (English as a foreign language – EFL), ki je znanje angleščine uspešno predala že več kot 2 milijonoma otrok v 35 državah sveta.”

Ustanovitev lastnega Helen Doron English učnega centra je lahko prava odločitev za vas!

Ustanovitev Helen Doron English učnega centra je izpolnjujoča izkušnja. Omogoča vam, da postanete gospodarji lastne usode, hkrati pa pomagate prihodnji generaciji otrok v vaši skupnosti, da osvoji znanje angleščine, ki jim bo pomagalo na poti skozi življenje.

Zakaj odpreti Helen Doron English franšizo?

  • Ker imamo izkušeno ekipo za pedagoški razvoj, ki jo vodi Helen Doron osebno svetovno priznana jezikoslovka s področja razvoja programov za angleščino kot tuji jezik.
  • Ker se lahko pohvalimo s skoraj tridesetletno odličnostjo v razvoju in poučevanju angleščine za otroke vseh starosti.
  • Ker so naši tečaji angleščine oblikovani tako, da centri hitro pridobivajo nove tečajnike s pomočjo priporočil, istočasno pa uspešno ohranjajo obstoječe tečajnike ter tako povečujejo finačni pritok v naše centre.
  • Ker neprestano razvijamo nove programe in izdelke, da imajo naši franšiziji dodatne priložnosti za širjenje in lažje obladovanje tržišča.
  • Ker postanete del svetovno priznane in ugledne blagovne znamke.
  • Ker so naši franšizni modeli oblikovani tako, da se prilagodijo vašemu lokalnemu marketinškemu okolju.
  • Ker je naša predana podporna ekipa dnevno dosegljiva za pomoč pri poslu, administraciji in marketinških vprašanjih.
  • Ker se lahko učite iz izkušenj ostalih Helen Doron franšizijev po svetu s pomočjo mreženja na letnih konferencah in poslovnih izobraževanjih ter preko spletnih skupnosti in blogov.
  • Pridružite se mreži uspešnih lastnikov učnih centrov in naredite spremembo v življenjih otrok v vaši skupnosti.

 

Helen Doron English v Sloveniji

Po zaslugi metode Helen Doron angleško govori že prek 2.500 slovenskih otrok, ki centre Helen Doron po Sloveniji obiskujejo že šesto leto. O vse večji prepoznavnosti pomena učenja angleščine v najzgodnejših obdobjih pričata tako zadovoljstvo staršev in malčkov s tečaji Helen Doron, kakor tudi rastoče število tečajnikov iz leta v leto. Franšize najdemo pravzaprav po vseh večjih krajih, in sicer v Ljubljani, Celju, Kopru, Kranju, Novem mestu, Mariboru, Murski Soboti, Lendavi, Sežani in na Ptuju.

»Vodenje franšize Helen Doron English je kompleksen posel, ki zahteva širok spekter znanj in veščin. Največje veselje in čarobnost temu poslu prinašajo otroci, ki vedno znova s svojim smehom in svojo energijo napolnijo naše prostore. Vsak dan znova je čaroben in poseben! Najlepše je spremljati njihovo lahkotnost pri učenju tujega jezika in njihovo hitro napredovanje, ki mi vedno znova napolni srce ter mi daje energijo. Tako se lažje spopadam z vsakodnevnimi obveznostmi, ki jih prinaša vsak posel. Vesela sem, da lahko predajamo znanje našim tečajnikom, saj vem, da s tem naredimo veliko za njihovo prihodnost. Hvaležni smo predvsem staršem, ki so prepoznali našo drugačnost in naš trud, da njihovim otrokom dajemo največ,« pove Nataša Krkoč Šimenko, vodja franšize Helen Doron English Kranj. 

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content