Slovenija
 

Naj se zabava nikdar ne konča ...

28.08.2018 - Objava Helen Doron English

Hotel Transilvanija in Helen Doron

Gremo v šolo s Hotel Transilvanija 3 in Helen Doron English v Kinu Bežigrad

 

V Helen Doron English Ljubljana in Kinu gledališču Bežigrad se zabava nikdar ne konča. Da bo povratek v šolo neverjetno razigran, se nam pridružite na popoldanski zabavi Gremo v šolo s filmom Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje v Kinu Bežigrad, in sicer že to soboto, 1. septembra. Ob 15. uri začnemo z brezplačnimi Helen Doron otroškimi delavnicami in pravim družinskim doživetjem, kasneje, ob 17. uri, pa sledi projekcija sinhronizirane animacije Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje, kjer velja akcija 1 + 1 GRATIS (eno vstopnico kupiš, druga je brezplačna).

Tudi pošasti potrebujejo dopust.
 

Brezplačne Helen Doron delavnice

 

sobota, 1. september, od 15. do 17. ure, v Kinu Bežigrad

Skupaj bomo lovili ribice, kegljali, uživali v poslikavah obraza, se potopili v razburljive zgodbe s pomočjo Helen Doron Read aplikacije in digitalnega kotička. Prav tako bo to odlična priložnost, da spoznate neverjetno metodo učenja angleščine Helen Doron English in rezervirate svoj termin za brezplačno predstavitveno urico, pisano na kožo vašemu otroku (več o metodi Helen Doron English).

NORA AKCIJA! Z vpisom na brezplačno predstavitveno urico boste ta dan lahko sodelovali v Helen Doron nagradni igri in zadeli eno izmed privlačnih nagrad. Žreb, ki bo potekal ob 16:30 uri, bo srečnemu dobitniku prinesel glavno nagradoHelen Doron darilni bon v vrednosti 40 EUR, čakajo pa nas še številne druge praktične nagrade.

Prav tako ne zamudite priložnosti in v Kinu Bežigrad zavrtite KOLO SREČE. Med privlačnimi nagradami lahko zadenete tudi kupon za brezplačni prenos Helen Doron uspavank za vaše najmlajše.

Ne zamudite te enkratne priložnosti! Pridružite se nam pri zabavi, ki se nikoli ne konča.

Brezplačne predstavitvene urice