Slovenija
 

Mednarodna konferenca ali kako sva ohromila skoraj pol mesta

12.03.2018 - Objava Helen Doron English

Franšiza Helen Doron, ki otroke od 3 mesecev do 19 let poučuje angleščino na naraven način, je prisotna v 36 državah po vsem svetu. Enkrat letno imamo priložnost, da se vsi srečamo na mednarodni konferenci, kjer spoznamo novosti, krepimo veščine in izmenjujemo izkušnje. Letos smo se med 8. in 10. marcem srečali v italijanskem Bavenu ob jezeru Maggiore.

Sežanski učni center sva zastopala Nina in Nejc, ki sva, tako kot večina ostalih, komaj čakala, da spoznava več kot 500 franšizijev, ki so iz vsega sveta prileteli v Italijo. Veliko jih je prišlo tudi iz daljne Tajske, Koreje, Mehike in celo Peruja!

Konferenca je potekala v luksuznem hotelu Dino tik ob jezeru. Prvi dan smo preživeli v družbi vodilnih strokovnjakov s sedeža, ki so z nami delili znanje o marketingu, odnosih s strankami, najnovejših tehnoloških novostih in še več.

Na stojnicah v preddverju smo prvič lahko videli materiale in učbenike za nove tečaje in druge novosti, ki jih bomo predstavili v naslednjem in prihodnjih letih.

Z nama je bila tudi hčerka, ki je pridno in mirno poslušala predavanja, ko se seveda ni v lepem sončku sprehajala (oziroma vozičkala) ob jezeru. :D

Prvi dan je bil predvsem zaradi velikega števila novih informacij in spoznanj že kar naporen in z veseljem sva se po večerji umaknila v stanovanje, ki sva ga najela v bližini hotela. Moški del ekipe je večer želel izkoristiti za to, da se znebi obraznih kocin, ki definitivno niso primerne za to, da se rokuješ s CEO Helen Doron – Helen Doron osebno. Ena od žarnic nad ogledalom v kopalnici ni svetila, zato jo je kot pravi moški želel popraviti in …. BAM! Ups, ostali smo v temi. Pogled skozi okno je razkril, da se tudi dve sosednji ulici kopata v temi. Kaj zdaj? Pa ja nismo mi krivi za to, da je zdaj skoraj pol mesta v temi?!

Priložnost za večerjo ob svečah

Naj vam povem, očitno je možno. :D Polurno dežuranje na balkonu je razkrilo, da prebivalci ostalih hiš in blokov vedo, kje imajo glavne varovalke, midva pa seveda nisva vedela in tako smo preživeli večer, noč in jutro v popolni temi in pod vsemi dekami, ki smo jih našli v stanovanju (ogrevanje je seveda delovalo na elektriko). Konec dober, vse dobro, vsi smo preživeli in zjutraj je hišnik tudi nas priklopil nazaj na omrežje. smile

Pred nami je bil drugi konferenčni dan! Več kot 500 udeležencev iz 36 držav se nas je zbralo v ogromni dvorani, kjer nas je za dobro jutro nagovorila sama Helen Doron in predstavila novosti.

Za mnoge je bilo to posebno doživetje in celotna slovenska ekipa je bila navdušena, da smo tudi mi dobili skupno fotografijo s Helen.

Popoldan smo preživeli na čudoviti delavnici, ki jo je vodil poslovni svetovalec in avtor dveh knjižnih uspešnic, Steve Yastrow. Koliko pozitivne energije in inspiracije v eni sami dvorani!

Večerni gala dogodek je bil v znamenju podelitve nagrad Kevin Awards, s katerimi prepoznajo najboljše centre in studie na različnih področjih. Nagrade so bile podeljene v petih kategorijah: najboljši projekt, najboljši start-up, najlepše brandirani prostori, največja rast in največja rast najstniških programov.

V kategoriji najlepše brandiranih prostorov sta bila nominirani dve Slovenki, Nina Ribič iz sežanskega in Nataša Krkoč Šimenko iz kranjskega centra!

V konkurenci 36 držav in 900 učnih centrov smo prejeli nagrado za najlepše brandiran učni center na svetu!

Slovenija, druga najmanjša država v sistemu je pometla s konkurenco, saj smo domov odnesli kar 3 nominacije in dve nagradi! Sežančanka Nina Žerjal, master franšizor za Slovenijo, je prejela nagrado za največjo splošno rast franšize. Čestitke!

Nagrada je zame neverjetna potrditev dobrega dela in tega, kaj je možno doseči v enem (prvem) letu, kar je očitno opaženo tudi na mednarodni ravni. Center sva z Nejcem med poletjem skoraj čisto sama izdelala, uredila in okrasila, jaz pa sem v petem mesecu nosečnosti pleskala in urejala prostore. Več o urejanju centra pa v enem od naslednjih prispevkov, sledite nam. smile

Sprejemnica, center Helen Doron English Sežana

Oba se strinjava, da je bila konferenca izjemna in dobila sva ogromno energije in zagona za naprej. Srečna sva, da lahko opravljava tako delo, ki naju izpopolnjuje vsak dan in hvala vsakemu otroku, staršu in sodelavcu za zaupanje in pozivitno energijo, ki ju delite z nama. Veseliva se prihodnjih projektov in upava, da se nam boste pridružili tudi vi.