Slovenija
 

Letos smo prejeli 5 nagrad in priznanj!

28.07.2018 - Objava Helen Doron English

Ko sva pred dobrim letom dni z Nejcem prevzela vodenje sežanskega centra, sva vedela, v katero smer želiva razvijati Helen Doron English Sežana. Otrokom vseh starosti nuditi prostor, kjer lahko rastejo in razvijajo svoje potenciale v spodbujajočem in prijaznem okolju. Želela sva, da bi naš center bil varno zavetje za vse, prostor, kjer bi se vsak otrok počutil spoštovanega in sprejetega, ne glede na svoje sposobnosti ali ozadje.

Nisva si pa predstavljala, kaj vse je mogoče v enem letu doseči. S pomočjo otrok, staršev in drugih organizacij smo tekom leta izvedli dobrodelne akcije in se vključevali v lokalno okolje, ne kot ponudnik angleščine za otroke, temveč kot organizacija, ki poda roko, ker lahko.

Potrditve, da to, kar delamo, nekaj pomeni, smo dobili preko feedbacka, povratnih informacij, in vseh pohval staršev in naključnih sokrajanov, ki so opazili naše delo in ga cenili.

Potrditve smo dobili tudi preko številnih nagrad - marca 2018 smo namreč v konkurenci 35 držav in 900+ učnih centrov prejeli mednarodno nagrado Kevin Awards za najlepši center na svetu (Best Branded Premesis), kot Slovenija pa smo prejeli prestižno nagrado Kevin Awards za največjo rast na svetu!


Vodje 10 slovenskih centrov z nagrado Kevin Awards za največjo svetovno rast

Ob zaključku šolskega leta 2017/18 smo od slovenske franšize prejeli priznanje za največji doprinos skupnosti (Best Community Contribution) in priznanje za preseženo število 100 tečajnikov.

Učitelj Nejc je prejel tudi posebno priznanje in zahvalo za 5 let poučevanja.

  • Članek o mednarodni konferenci, prejemu nagrade in o tem, kako sva ohromila skoraj pol mesta, najdete na tem naslovu.
  • Članek o prejemu nagrad Kevin Awards in Sloveniji kot najhitreje rastočo državo po številu tečajnikov Helen Doron English pa na tem naslovu.


Priznanji za Best Community Contribution in preseženo število 100 tečajnikov (junij 2018)


Tri slovenske nominacije in dve nagradi na podelitvi Kevin Awards na mednarodni konferenci v Bavenu. Z leve Nina Žerjal (master franšizij za Slovenijo, nagrada za najhitreje rastočo franšizno mrežo), Nataša Krkoč Šimenko (HDE Kranj, nominacija za najlepši center), Helen Doron, Nina Ribič (HDE Sežana, nagrada za najlepši center)

Prvo najino leto je bilo uspešnejše, kot bi si lahko sploh predstavljala ali želela. A vse to bi bilo nemogoče brez vseh, ki so krivi za to, da smo lahko uresničili vse, kar smo si zadali.

  • iskrena hvala skoraj 300 staršem, ki so v 7 letih svojim otrokom predstavili angleški jezik preko naših programov Helen Doron English,
  • iskrena hvala več kot 100 staršem in otrokom, ki so v letošnjem letu v Sežani obiskovali naše programe,
  • iskrena hvala skoraj 100 otrokom, ki so že vpisani v nadaljevalne tečaje za naslednje šolsko leto in poletne programe angleščine,
  • iskrena hvala vodji slovenske franšize Helen Doron Nina Žerjal za vso podporo in vodenje in franšizijem ostalih učnih centrov za sodelovanje,
  • iskrena hvala vsem posameznikom in organizacijam, s katerimi smo v letošnjem letu sodelovali (Center za socialno delo Sežana, Zdravstveni dom Sežana, Vrtec Sežana z enotami, Kosovelova Knjižnica Sežana, Božiček za en dan, MC Podlaga Sežana, Športno društvo poskokec, Oddelek za mlade bralce pri NŠK, Vzgoja, svetovanje in psihoterapija Maja Sedmak Cvelbar)
  • iskrena hvala učiteljem Sari, Emelini, Nejcu in Nini, ki vsak dan širijo obzorja našim in vašim otrokom,
  • iskrena hvala našim družinam za pomoč in podporo.

Priznanje in nagrada mednarodne franšizne zveze Helen Doron Nini Ribič za Best Branded Premises (marec 2018)

Ko ob koncu šolskega leta potegnemo črto in načrtujemo naslednje šolsko leto, lahko rečemo le to: naslednje leto gremo še višje!

Hvala!
Nina Ribič, vodja učnega centra Helen Doron English Sežana