Slovenija
 

La Catrina Sleepover Party

09.10.2018 - Objava Helen Doron English

Tematski dogodek, na katerem ne manjka zabave in prespimo v centru Helen Doron English!

Sleepover Party se vrača v naš center! Na petkov večer pred jesenskimi počitnicami se bomo podali v skrivnostni svet La Catrine.

Kdo je La Catrina? Če ste si ogledali risanko Coco, potem verjetno že veste odgovor. La Catrina je gospodična okostnjak, oblečena v čudovita damska oblačila, okrašena s cvetjem in porisanim obrazom. La Catrina je simbol mehiškega praznovanja Dneva mrtvih (Dia De Muertos), pisanega, veselega in čustvenega praznika, ko se vsa družina zbere in pripravi hrano ter se spominja svojih najdražjih, ki so že odšli na drugi svet.


Pixarjev risani film Coco

S posebnim tematskim dogodkom se bomo letos izognili vseprisotnemu praznovanju noči čarovnic/Halloween in z otroki spoznali še druge vrste kulturnih praznovanj po svetu.

Kaj pripravljamo za udeležence najboljše letošnje zabave?
- številne igre, aktivnosti in ustvarjalne delavnice
- poslikava obraza
- prigrizke in pijačo ter večerjo
- lov na zaklad
- nočni sprehod
- filmski večer s tematsko risanko Coco
- 'taborniško' spanje v našem centru
- zajtrk
- noro zabavo!

Z zabavo pričnemo v petek, 26. 10. ob 18.30 v centru Helen Doron English Sežana na Cesti na Polane 45 (poleg picerije Kantina). Za vaše otroke bodo poskrbeli naši strokovni učitelji. Čaka nas zabaven večer, kjer ne bo manjkalo glasbe, prigrizkov in pijače, na filmskem večeru s prikupno risanko Coco pa bomo bolje spoznali to mehiško praznovanje. Po udobnem spancu pa nam učitelj Nejc za zajtrk med drugim obljublja tudi palačinke. smile

Otroci s sabo za spanje potrebujejo pižamo, odejo in blazino, za vzmetnice oziroma talne blazine poskrbimo mi!

Trajanje dogodka: petek, 26. 10. ob 18.30 do sobote, 27. 10. ob 10.00.

Prispevek na otroka je 24 EUR, za par (prijatelji ali sorojenci) pa 42 EUR.
Dogodek je primeren za otroke od 7 let dalje in je odprt tako za tečajnike Helen Doron English kot zunanje otroke. Pripeljite prijatelje!

Število mest je omejeno! Prijave sprejemamo preko kontaktnega obrazca, na telefonski številko 040 303 604 ali e-mail sezana@helendoron.com.