Slovenija
 

Early registration - zgodnje vpise nagrajujemo!

05.05.2017 - Objava Helen Doron English

V centrih Helen Doron English po Sloveniji tudi letos nagrajujemo zgodnje vpise!

Zgodnji vpis zagotavlja mesto v izbrani skupini v novem šolskem letu, ob enkratnem plačilu celoletne šolnine pa staršem nudimo možnost koriščenja 10% popusta. Poleg popusta pa smo pri Helen Doron English pripravili še posebno presenečenje - zgolj s plačilom rezervacije v višini cene učnega kompleta se potegujete za glavno nagrado v naši predpoletni nagradni igri, ki bo srečnemu dobitniku prinesla celoletno šolnino za enega otroka v šolskem letu 2017/2018. Poleg glavne nagrade vas čakajo tudi privlačne tolažilne nagrade, in sicer TRI velike Helen Doron brisače za na plažo, ki bodo polepšale letošnje poletne dni.

Prijava je enostavna. Izpolnite priloženi aneks k pogodbi in ga oddate v našem centru najkasneje do 16. junija 2017. S plačilom rezervacije v višini učnega kompleta za šolsko leto 2017/18 bo prijava uspešno zaključena. 

S 17. junijem prihaja do sprememb splošnih plačilnih pogojev ob plačilu enkratnih zneskov za celoletno šolnino. V času zgodnjega vpisa vam ob celotnem poravnanem znesku šolnine pripada 10% popusta, kasnejši vpisi in plačila pa prinašajo 5% popust. Ostali plačilni pogoji, ki se nanašajo na mesečno obročno odplačevanje šolnine ostajajo nespremenjeni.