Slovenija
 

Dobrodelni december s Helen Doron English

21.11.2018 - Objava Helen Doron English

V Helen Doron English se v decembru počutimo še posebej dobrodelno. Sodelujemo namreč kar v dveh zbiralnih akcijah – postali bomo Božiček za en dan in razveselili otroke v stiski, v sodelovanju z Mačjo hišo pa bomo poskrbeli za brezdomne muce.

Božiček za en dan: majhna škatla za velik nasmeh

Prihaja veseli december, z njim pa tudi čas obdarovanja. V vsej božični nakupovalni mrzlici pa velikokrat pozabimo na tiste, ki si prazničnega obdarovanja ne morejo privoščiti. To želijo spremeniti ustvarjalci akcije Božiček za en dan, v kateri se vsako leto zbirajo darila za otroke iz socialno šibkih družin. V lanskem letu so tako s prikupnimi in priročnimi darilci razveselili kar 10.713 otrok. Letos pri akciji sodeluje tudi ljubljanski center Helen Doron English, saj je postal zbirni center za darila. Več informacij o akciji in navodila za pripravo daril najdete na spletni strani: www.bozicekzaendan.si.

Postanite Božiček za en dan tudi vi, svoje darilo dostavite v naš center in polepšajte praznične dni tudi otrokom v stiski.

 

Zbiralna akcija za Mačjo hišo

Če ste ljubitelj živali, ste zagotovo že slišali za Mačjo hišo, neprofitni zavod, ki skrbi za brezdomne muce in ozavešča o problematiki zavrženih in prostoživečih mačk. Ljubljanski center Helen Doron English tokrat z Mačjo hišo sodeluje v prav posebni zbiralni akciji. Pomagate nam lahko tako, da v naš ljubljanski center prinesete kakšno malenkost za muce. Trenutno bodo najbolj veseli kakovostne hrane za muce (predvsem mokre hrane v konzervah in vrečkah iz trgovin za živali), igrač (tako tistih, namenjenih posebej za muce, kot tudi manjših plišastih igračk), pleničnih podlog, manjših odejic in pralnega praška.

Več informacij o Mačji hiši najdete na njihovi spletni strani (www.macjahisa.si), mi pa se že veselimo vseh mačjih potrebščin, ki nam jih boste prinesli.