Slovenija
 

Čas je za zgodnji vpis ...

14.05.2018 - Objava Helen Doron English

Zgodnji vpis Helen Doron English

Otrokom želimo ponuditi le najboljše, zato vestno sledimo najsodobnejšim smernicam s področja zgodnjega učenja angleščine, svoje programe nenehno nadgrajujemo in dopolnjujemo s kakovostnimi didaktičnimi pripomočki, sodobnimi avdio-video vsebinami ter spletnimi aplikacijami, med drugimi tudi popolnoma posodobljeno platformo Kangi Club - vabljeni k obisku na www.kangiclub.com. Z združevanjem znanja priznanih mednarodnih strokovnjakov s področja zgodnjega učenja angleščine, poznavalcev sodobnih tehnologij in pedagogov, skrbimo za inovativne učne programe, ki otrokom zagotavljajo edinstveno učno izkušnjo.

V zahvalo za vašo zvestobo smo v času zgodnjih vpisov oblikovali posebno ugodnost, ki jo lahko koristite vse do 15. junija 2018.

Ne zamudite enkratne priložnosti ob zgodnjem vpisu:

  • zagotovljeno mesto v izbrani skupini;
  • možnost izbire skupnega termina za dva ali več otrok;
  • 10 % popust na plačilo šolnine v enkratnem znesku;
  • možnost brezplačne menjave termina;
  • priložnost za sodelovanje v nagradni igri za celoletno šolnino.

Preverite možnosti zgodnjega vpisa v svojem centru, obiščite nas na brezplačnih predstavitvenih uricah in si rezervirajte svoje mesto, ob tem pa ne pozabite izpolniti brezplačnega kupona za sodelovanje v veliki Helen Doron nagradni igri, ki bo srečnemu dobitniku prinesla celoletno šolnino za enega otroka za ceno 1 € v šolskem letu 2018/2019.

Dopis za starše Helen Doron EnglishŽelim izvedeti več o Helen Doron English

DA, želimo nadaljevati tečaj ...

Zgodnja prijava za novo šolsko leto je ugodna in enostavna. Izpolnite vpisnico in pogodbo, ki ju dobite v svojem centru, ter ju oddajte do vključno 15. junija 2018. Tako bo vaše mesto v izbranem terminu zagotovljeno, pridobili pa boste tudi pravico do popusta v višini 10 % za plačilo šolnine v enkratnem znesku. S plačilom rezervacije v višini učnega kompleta za šolsko leto 2018/19 bo prijava uspešna.

Želimo vam še veliko uspehov in razburljivih angleških dogodivščin!

Zgodnji vpis Helen Doron English

Pravila in pogoji