Slovenija
 

Angleške delavnice v kavarni MAO in Mačji kavarnici

23.01.2017 - Objava Helen Doron English

Poznate nenehno lačno gosenico, ki si želi pojesti sladoled in češnjo, sir in jabolko, korenček in hruško, kolaček in tortico, za povrh pa še klobasico, jagodo in lubenico? Mimogrede, ali veste, kako se reče gosenici po angleško? Vse to in še več vas čaka v soboto, 28. januarja 2017, ob 10:30, v prekrasnem okolju kavarne MAO (Kaval Group) v Gradu Fužine, kjer se nahaja tudi zanimiv Muzej Arhitekture in Oblikovanja.

Za vse, ki se boste v soboto, 28. januarja 2017, potikali po centru Ljubljane, pa pripravljamo, prav tako ob 10:30, posebno angleško doživetje v Mačji kavarnici (Kaval Group), ki se nahaja v 5. nadstropju veleblagovnice NAMA. Skupaj bomo pozdravili zimo v igrivem in angleško obarvanem slogu. Čakajo nas kreativne, predvsem pa zabavne delavnice v duhu Helen Doron English – angleščine, ki jo otroci obožujejo!

Ne zamudite pravljice o Lačni Gosenici v Gradu Fužine (kavarna MAO) in Hello, Winter delavnice v Mačji kavarnici.

Prijavite se še danes!

Otroci, pripeljite svoje starše, da jim skupaj pokažemo, kaj vse zmorete. 

  • PRIJAVE NA DOGODEK

    VEČ

    Udeležba je brezplačna, število mest pa je omejeno, zato pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto. Prijave zbiramo na ljubljana@helendoron.com ali 051 665 700. Prosimo, da ob prijavi navedete tudi lokacijo delavnice, ki se je nameravate udeležiti.