Slovenija
 

V angleško dramsko skupino sprejmemo 8 otrok! (2018/19)

11.05.2018 - Objava Helen Doron English

V šolskem letu 2018/19 prvič odpiramo prijave za angleško dramsko skupino s tečajem angleščine za otroke. V skupino bomo sprejeli 8 otrok, starih 10 in 11 let, ki bodo tekom šolskega leta ustvarjali avtorski muzikal A Tale of Two Tails.

Prijava v tečaj bo mogoča izključno na podlagi prijave na seznam zainteresiranih. Če želite prejeti informacije glede izvajanja tečaja in možnosti vpisa, izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani. Z oddajo prijave na seznam zainteresiranih vaš otrok še ni vpisan v tečaj.

Naj bo drama na odru namesto doma

Omogočite otroku, da v kontroliranem okolju spoznava svoja čustva in se z njihovim odkrivanjem pripravi na življenje v širši družbi izven zavetja doma.

Gledališko udejstvovanje je za otroke pomembno, ker ustvarja prostor, kjer lahko na varen način pobegnejo iz realnosti, jih uči dela v skupini in z ljudmi, sprejemanja drugih ter danes tako potrebne discipline. Nekateri celo verjamejo, da bi gledališče moralo biti eden od osnovnih predmetov v vsaki šoli.

Napredek v angleščini in socialnih stikih

Nataša P. je mamica 9-letne Eve, ki je pri nas že obiskovala poletni dramski kamp English Through Drama.

»Hčerko smo vpisali v poletni tečaj drame, ker rada sodeluje pri šolskih predstavah, ki jih pripravljajo ob koncu šolskega leta. V enem tednu je znala pravljico o Rdeči Kapici na pamet, in to v angleščini! Poleg tega sem opazila spremembo pri njej tudi na drugih področjih. Postala je bolj pozorna in se je naučila poslušati, da nekdo pove do konca. Na tečaju je zares uživala in po zaključni predstavi bila ponosna nase!«

Vpis letos izključno preko informativnih prijav

Vpisa letos zaradi že predhodno velikega zanimanja ne bomo odprli na splošno, temveč bo mogoč samo za tiste, ki oddajo informativno prijavo. Izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani in prejeli boste več informacij o tečaju ter možnosti vpisa.