Slovenija
 

Aktivni poletni tedni za popestritev počitnic

26.06.2018 - Objava Helen Doron English

OBOGATITE POLETNE DNI                     

To poletje vzljubite angleščino in uživajte v tečajih Helen Doron Summer Fun.

Metoda učenja Helen Doron skozi igro, gibanje, glasbo in veliko zabave povečuje naravno ljubezen otrok do učenja angleščine.

Otroke razporedimo v ustrezne počitniške programe na podlagi starosti prijavljenih otrok in skušamo narediti čim bolj homogene skupine. Programi in vsebina so počitniško tematsko zasnovani, kar je otrokom v času poletnih počitnic zelo blizu.

Sicer predhodno znanje angleščine otrok ni potrebno, da se nam pridružijo na teh programih.

Tedenski programi potekajo od ponedeljka do  petka, vsak dan po 8-9 ur. Zjutraj med 7 -8 uro je čas, ko se zberemo ( v tem času otroci tudi lahko nekaj prigriznejo in dobijo pijačo. Ob osmih pričnemo s programom – uricami angleščine, ki se v dopoldanskem času odvijajo vsakodnevno / po 3-4 urice tekom dopoldneva. V času med 12-13 je kosilo / malce zamika lahko pride zaradi narave uric, ki se izvajajo tisti dan. Otroci tudi na teh počitniških programih prejmejo naše Helen Doron gradivo, s katerim delajo na teh dopoldanskih angleških uricah. Prejmejo pa tudi CD za poslušanje vsebine doma in pa dostopno geslo za aktivnosti na našem spletnem portalu, da je otrok vpet v angleščino lahko tudi doma.

Tekom dneva otrok dobi zajtrk, kosilo in dve malici. Po kosilu je čas za igro, ustvarjalne delavnice, športno obarvani del, zabavo. Tudi v tem okviru skušamo obdržati vpetost v angleški jezik. Otroci med 15-16 dnevno odhajajo domov.

Poseben program je v četrtek, ko otroci ostanejo cel dan pri nas in imamo tudi tekom popoldneva obilo zabave. Ta dan tudi prespimo skupaj v našem centru in s programom v petek zjutraj nadaljujemo.  Naše druženje se konča v petek med 15-16to uro.

Cena programa je 220 eur.

Pridružite se zabavi in naredite skok naprej!

Kako luštno smo se imeli lansko poletje si lahko pogledate v galeriji.

Na morebitna vprašanja sem z veseljem na voljo 041 982 855 / Mateja.