Prvi center Helen Doron Teen v Sloveniji

Helen Doron teen center

Končno bodo na svoj račun prišli tudi najstniki, saj se ljubljanskemu centru Helen Doron English pridružuje prvi center Helen Doron Teen v Sloveniji, ki bo namenjen samo najstnikom. V novih prostorih bodo lahko najstniki še bolj sproščeno razvijali svoje jezikovne veščine in uživali v inovativnih učnih uricah, polnih glasbe, gibanja in zanimivih vsebin.

Vabljeni na otvoritev novih prostorov, ki bo v petek, 27. septembra, ob 18:00 v Ljubljani (Šmartinska cesta 106). Na dogodku si boste lahko prvič ogledali nove prostore, v katerih se bodo lahko najstniki sproščeno izražali, vadili svojo angleščino in se ob vsem tem še zabavali. Posebno pozornost bomo namenili tečajnikom, ki s Helen Doron English rastejo in razvijajo svoje jezikovne spretnosti že več kot pet let, saj jim bodo učiteljice podelile posebne certifikate. Na sproščenem druženju ne bo manjkalo zanimivih interaktivnih vsebin v digitalnem kotičku in slastnih prigrizkov.

Nina Žerjal, master franšizij Helen Doron English Slovenija, pozdravlja novo priložnost za najstnike: »Ponosna sem, da smo v 8 letih končno v percepciji ljudi prerasli iz »tistih (norih :)), ki dojenčke učijo angleščino« v jezikovni center s ponudbo za otroke od 3 mesecev do 19 let starosti. Naše tečaje obiskuje toliko mladenk in mladeničev, da lahko odpremo Teen center, posvečen samo njim. Še nekaj let nazaj je ta želja zvenela kot moja vizionarska blodnja. Ponosna sem tudi, da je v ljubljanskem centru od 500 vpisanih otrok 155 takih, ki so z nami že 5 do 8 let in prav oni so naša največja motivacija za Teen center. Ko opazujem te otroke, ki so kot malčki začeli z mano leta 2011 in so sedaj najstniki z znanjem angleščine, ki se lahko kosa z rojenimi govorci, vem, da je bilo vredno vložiti ves pogum, vztrajnost, trud, čas in denar, ki ga je projekt razvoja metode Helen Doron English v Sloveniji od mene zahteval. Otvoritev Teen centra predstavlja osebno zmago zame in moj ožji tim in vesela sem, da bodo od sedaj tudi najstniki v HDE Ljubljana imeli svoj posvečen HDE kotiček.«

Toplo vabljeni, da se nam 27. septembra pridružite in z nami preživite prijetno popoldne.

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content