Helen Doron English Slovenija pozdravlja nov učni studio v Ormožu

Helen Doron grand opening Ormoz

Mednarodno priznana metoda poučevanja angleščine Helen Doron English že več kot 30 let dosega odlične rezultate, saj so z njeno pomočjo angleščino osvojili že trije milijoni otrok po svetu. V Sloveniji je metoda Helen Doron prisotna od leta 2011, v začetku avgusta pa se je 10 franšiznim centrom in studiem pridružil še učni studio v Ormožu.

Vabljeni na otvoritev učnega studia Helen Doron English Ormož (Kerenčičev trg 2, Ormož), ki bo v ponedeljek, 24. septembra 2019, ob 15:30.

Petra Kumer, vodja studia Helen Doron English Ormož, je ob tej priložnosti povedala: »Z navdušenjem in ponosom lahko povem, da končno tudi otroci v majhnem Ormožu in okolici dobivajo krasno priložnost za preživljanje prostega časa. Ob številnih športnih aktivnostih predstavlja naš studio odlično alternativo za tiste, ki želijo še več. Z metodo Helen Doron, ki omogoča usvajanje angleščine precej nezavedno in nevsiljivo, je za otroke poskrbljeno na najboljši možen način. Takšno učenje je zelo podobno usvajanju maternega jezika, saj je razgibano, zabavno, brez prisile in zelo spontano. Rezultat oz. znanje, ki ga otroci s tem pridobijo, pa je neprecenljivo. Prav je, da čim več otrok dobi takšno priložnost, in upam, da bodo predvsem starši prepoznali njeno vrednost ter svojim otrokom omogočili znanje za življenje. Zabava in učenje hkrati? Helen Doron English.«

Starši iz Podravja lepo vabljeni k vpisu svojih otrok v nov učni studio, kjer bodo učenje angleščine združili z obilico zabave in zanimivih aktivnosti. Do konca septembra lahko starši utrip učnih uric začutite na brezplačnih predstavitvenih uricah. Razpoložljive termine preverite na povezavi, za dodatna vprašanja pa pišite na ormoz@helendoron.com ali v času delovnih ur pokličite na tel. št. 031 343 642.

Za več informacij in aktualne novice o dogajanju spremljajte Facebook stran Helen Doron English Ormož.

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content