Izobraževalna skupina Helen Doron Educational Group prejela nagrado Global Franchise Award

Global Franchise awards

Uveljavljena blagovna znamka Helen Doron prejela priznanje za najboljšo globalno franšizo za otroke in izobraževanje 

Skupina Helen Doron Group je na mednarodnem tekmovanju dobila priznanje za najboljšo franšizo leta 2019 v kategoriji franšiz za otroke in izobraževanje. Nagrado je sprejela Helen Doron, ustanoviteljica in izvršna direktorica, na konferenci International Franchise Association (IFA) v Las Vegasu.

Nagrada Global Franchise Award 2019, ki jo sponzorira revija Global Franchise Magazine in jo podeli komisija vodilnih strokovnjakov za franšize, izpostavlja odličnost v svetu mednarodnih franšiz. Zmagovalec je izbran na podlagi pestrega nabora kriterijev: globalne namere blagovne znamke, odnosa med franšizodajalcem in franšiziji, načina, kako se blagovna znamka trži, in načina, kako je podjetje izkoristilo mednarodno širjenje franšiz.

»Helen Doron Educational Group je bil izbran zaradi obsežnih mednarodnih izkušenj in prizadevanja za napredek v koraku s tehnološkimi inovacijami in spreminjajočimi se izobraževalnimi okolji. Helen Doron ponuja več možnosti za svoje potencialne franšizije in resno vlaga v svoj prihodnji razvoj in razvoj svojih franšizijev,« je prejem nagrade utemeljila mednarodna strokovna komisija za franšize.

Helen Doron je povedala: »Ta nagrada utrjuje položaj podjetja Helen Doron Educational Group med svetovnimi platformami za izobraževanje otrok in potrjuje nenehne uspehe, ki jih beležimo v različnih državah in kulturah. Zgradili smo skupnost strokovnjakov, ki si delijo skupne cilje in vrednote in se z navdušenjem ukvarjajo z izobraževanjem, otroki in poslovanjem.« Zaključila je: »Naši franšiziji čutijo, da so del globalne skupnosti in od nje prejmejo vso podporo, potrebno za poslovno rast. Naša vizija je, da bi še naprej širili svojo franšizno mrežo na novih geografskih območjih in s pravimi partnerji iskali nove poti za napredek.«

Več kot samo podjetje – način življenja

Skupina Helen Doron Educational Group je bila ustanovljena leta 1985 z namenom poučevanja angleščine kot tujega jezika, od takrat pa je bilo v 37 državah odprtih več kot 1.000 učnih centrov in vrtcev. Inovativna in dokazana metoda poučevanja Helen Doron predstavlja ustvarjalni navdih za Helen Doron English, vodilno franšizo skupine, Helen Doron Kindergartens, MathRiders in Ready Steady Move! Do danes so se s pomočjo te metode že trije milijoni otrok naučili govoriti angleško, osvojili matematične zagate, spoznali naravo in se učili prek gibanja. Mreža se hitro širi, pri tem pa ohranja svoje vrednote in duh skupnosti skupaj s poslovnim uspehom. Skupina je vedno v iskanju novih franšizijev, ki bi prodrli na nove trge, in novih poslovnih partnerjev, da bi razširila bogate izobraževalne vsebine in še naprej premikala meje na področju izobraževanja otrok.

Več informacij o franšiznih možnostih najdete na Postani franšizij.

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content