Čas je za tekmovanje Make Some Noise!

Make Some Noise tekmovanje

Če obiskuješ učne urice angleščine za najstnike Helen Doron English, lahko do 21. marca sodeluješ na mednarodnem tekmovanju Make Some Noise. Čas je namreč, da se tvoj glas zasliši v deveto vas, zato nam v obliki videoposnetka zaupaj svojo Helen Doron zgodbo in se poteguj za super nagrade. 

Kako sodeluješ?

  • Posnemi kratek videoposnetek (30–60 sekund) in nam zaupaj svojo izkušnjo učenja angleščine v centru Helen Doron. Lahko si pomagaš z vprašanji: Zakaj ti je Helen Doron English všeč? Kako ti znanje z uric angleščine pomaga, ko se sporazumevaš v tujini? Kako ti Helen Doron pomaga, da si boljši v šoli? Zakaj Helen Doron preprosto ZAŽIGA?
  • Videoposnetek lahko posnameš s pametnim telefonom, v njem si lahko sam ali s prijatelji, pomembno je le, da je v celoti v angleščini. Kreativnost in ustvarjalnost nimata meja, zato brez težav uporabiš rekvizite, kostume in ideje, ki ti rojijo po glavi.
  • Videoposnetek pošlji svojemu učnemu centru, skupaj s soglasjem o sodelovanju, da ga bomo lahko objavili na našem kanalu YouTube Make Some Noise. Ko ga objavimo, pa ga lahko deliš na svojih družabnih omrežjih, s hashtagom #makesomenoise, saj bomo število všečkov in delitev upoštevali pri končnem ocenjevanju.

Videoposnetke zbiramo do 21. marca, nato pa bo sledilo ocenjevanje in razglasitev finalistov 26. marca 2019. Če imaš dodatna vprašanja, se obrni na svojo učiteljico Helen Doron English, ki ti bo dala več informacij in obrazec o soglasju staršev za objavo videoposnetka.

ZMAGOVALCA IN SODELUJOČE ČAKAJO PRIVLAČNE NAGRADE.

Let’s make some noise!

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content