Slovenija na mednarodni konferenci Helen Doron prejela kar dve Kevin Awards nagradi

Helen Doron je svetovna organizacija, ki že več kot 31 let uspešno poučuje angleščino otroke vseh starosti. Mednarodno priznano metodo učenja angleščine je v Slovenijo leta 2011 pripeljala Nina Žerjal, ki danes uspešno vodi slovensko franšizno mrežo. Te posebne ure angleščine ustvarjajo okolje, v katerem se s posnemanjem naravnega procesa maternega okolja in inovativnimi učnimi pristopi spodbuja čustveno, fizično, kreativno in intelektualno dobrobit otrok. Globalna franšizna mreža je prisotna v 36 državah po vsem svetu, enkrat letno pa se predstavniki držav srečajo na mednarodni konferenci, kjer spoznavajo novosti, krepijo veščine in izmenjujejo izkušnje. Letos se je mednarodne franšizne konference v italijanskem Bavenu ob jezeru Laggo Maggiore udeležilo več kot 500 udeležencev, vodij franšiz z vsega sveta. Slovenija je tokrat resnično zablestela, saj je ob zaključku konference domov odnesla kar dve prestižni franšizni nagradi, in sicer nacionalni Kevin Award za najhitreje rastočo franšizno mrežo v mednarodni skupini Helen Doron English in nagrado Kevin Award za najlepši center, ki je pripadla centru Helen Doron English Sežana.  

Konferenca je potekala v družbi vodilnih strokovnjakov s področja zgodnjega učenja angleščine, ki so med drugim predstavili nove učne materiale in novosti, ki zagotavljajo, da otroci naravnost obožujejo učenje z metodo Helen Doron. Med najzanimivejšimi razkritji je bila posodobitev aplikacije Helen Doron Read (na Google Play in iStore) in povsem prenovljen portal Kangi Club – www.kangiclub.com, ki je po novem dostopen tudi preko Kangi Club aplikacije na mobilnih napravah (na Google Play in iStore).  Različne aplikacije so dostopne vsem, tako tečajnikom kot drugim otrokom, ki se želijo zabavati ob učenju angleščine, ponujajo pa številne interaktivne igre, namenjene učenju angleščine. Otroci vseh starosti lahko tu najdejo svojo poučno zabavo, ki temelji na najsodobnejših tehnologijah, med drugimi tudi tehnologiji obogatene resničnosti, ki omogoča, da najljubši junaki naših otrok prav zares oživijo.

Več na www.kangiclub.com.

Udeležence konference je pozdravila tudi ustanoviteljica globalne franšizne mreže Helen Doron, s katero se je uspela srečati celotna slovenska ekipa. Sledila je delavnica poslovnega svetovalca Steva Yastrowa in večerni gala dogodek. Na njem so potekale podelitve nagrad Kevin Awards, ki nagrajujejo najboljše centre in studie na različnih področjih v petih različnih kategorijah. Program je vključeval nagrade za najboljši projekt, najboljši start-up, največjo rast, največjo rast najstniških programov in najlepši center oz. studio. V slednji kategoriji sta bili nominirani kar dve Slovenki, Nataša Krkoč Šimenko iz kranjskega centra in Nina Ribič iz sežanskega studia, ki je tudi prejela nagrado.

Slovenska ekipa s Helen Doron, ustanoviteljico globalne franšizne mreže Helen Doron Educational Group.

Nina Žerjal (Helen Doron Slovenija), Nataša Krkoč ŠImenko (Helen Doron English Kranj) in Nina Ribič (Helen Doron English Sežana) skupaj s Helen Doron.

Nina Ribič, vodja centra Helen Doron English Sežana je ob prejetju Kevin Award za najlepši center oz. studio povedala: “Nagrada je odlična potrditev za vloženo delo, da smo v dobrem mesecu uredili čisto nove prostore, kjer otrokom iz Sežane in okolice nudimo tečaje angleščine v dveh novih in prijetnih učilnicah. Kreativne ideje sem prispevala jaz, gradbeno izvedbo pa je imel čez moj partner in naš učitelj Nejc. Delo je bilo še posebej zanimivo, saj sem bila v petem mesecu nosečnosti. Mednarodna nagrada je čudovit dosežek, še večje veselje pa nudi pogled na otroke, ki se v novem centru odlično počutijo in se radi vračajo.”

Slovenija pa se tokrat lahko pohvali tudi z nacionalno nagrado Kevin Award za najhitreje rastočo franšizno mrežo v mednarodni skupini Helen Doron English. »Slovenija, druga najmanjša država v sistemu, je pometla s konkurenco, saj smo domov odnesli kar tri nominacije in dve nagradi!«, ponosno pove Nina Žerjal, ki je kot master franšizij za Slovenijo prevzela nagrado za največjo splošno rast franšize.

Nina Ribič (Helen Doron English Sežana), Nataša Krkoč ŠImenko (Helen Doron English Kranj) in Nina Žerjal (Helen Doron Slovenija), 

Nacionalna nagrada Kevin Award za najhitreje rastočo franšizno mrežo v mednarodni skupini Helen Doron English bo v letu 2018 potovala po vseh slovenskih centrih Helen Doron English. Sprva jo bo mogoče opaziti v centru Helen Doron English Kranj.  

Prav v naslednjih mesecih potekajo v Helen Doron centrih po Sloveniji tudi vpisi v poletne tečaje, nacionalni poletni kamp v Planici in ugodnosti zgodnjih vpisov v novo šolsko leto, ki jih lahko koristite do 15. junija 2018.

Preverite ugodnosti zgodnjega vpisa v svojem centru, obiščite nas na brezplačnih predstavitvenih uricah in si rezervirajte svoje mesto, ob tem pa ne pozabite izpolniti brezplačnega kupona za sodelovanje v veliki Helen Doron nagradni igri, ki bo srečnemu dobitniku prinesla celoletno šolnino za enega otroka za ceno 1 € v šolskem letu 2018/2019.

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content