Vstopite v čarobni svet angleščine!

Helen Doron Fun in English

Novo šolsko leto je tu, z njim pa tudi novo leto tečajev angleščine za otroke in najstnike. Pred nami so nove dogodivščine s pisano druščino junakov Helen Doron English, ki jih bodo otroci spoznavali na zabavnih uricah angleščine, med učnimi uricami pa bodo povsem pozabili, da prek igre spoznavajo tudi nove angleške besede, vadijo izgovorjavo in krepijo poznavanje slovnice.

Naš recept za uspeh je enostavno in zabavno učenje. Če nam ne verjamete, da je to mogoče, preverite na lastne oči – obiščete nas lahko v 11 centrih Helen Doron English po Sloveniji, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam svetovali pri izbiri tečaja za vašega otroka. Za več informacij o razpoložljivih mestih in terminih tečajev se obrnite na izbrani center Helen Doron English. Kontaktne podatke posameznih centrov najdete tu: www.fransize.helendoron.si. 

Ker se zavedamo, da živimo v zelo nepredvidljivih časih, smo tudi to jesen pripravljeni na vse možne razplete situacije, vezane na COVID-19.  Zelo uspešno namreč krmarimo med izvajanjem uric v učilnicah in na spletu ter tako otrokom ne glede na razmere nudimo tedensko dozo zabavnega učenja angleščine in druženja s prijatelji. V vsakem primeru nas tako tudi letos čaka zabavno in razburljivo šolsko leto, polno čarobnih angleških zgodb, novih pesmic, zanimivih iger in drugih aktivnosti, ki jih otroci naravnost obožujejo.

Komaj čakamo, da se spoznamo in začnemo z učenjem!

Aktualne novice spremljajte na naših Facebook profilih:

Helen Doron English Celje

Helen Doron English Koper

Helen Doron English Kranj

Helen Doron English Lendava

Helen Doron English Ljubljana

Helen Doron English Maribor

Helen Doron English Murska Sobota

Helen Doron English Novo mesto

Helen Doron English Ormož

Helen Doron English Ptuj

Helen Doron English Sežana

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content