ČAS JE ZA JESENSKE VPISE!

Helen Doron return to learning banner

Hello!

Ali veste, da lahko vaši otroci v učenju pravzaprav uživajo? Tako je!

Naj vam to JESEN zaupamo naš skrivni recept za uspeh. 😉

Enostavno in zabavno učenje – vse to in še več ponujajo tečaji po priznani metodi Helen Doron English.

Zakaj bi sploh izbrali naše tečaje? Spoznajte pet prednosti, ki jih ponujamo vašim otrokom:

  1. STROKOVNA PODLAGA IN BOGATE IZKUŠNJE S PODROČJA ZGODNJEGA UČENJA ANGLEŠČINE

Od leta 1985 je Helen Doron English vodilni v svetu med programi za učenje angleščine kot tujega jezika, s pomočjo te metode pa so se že kar trije milijoni tečajnikov po vsem svetu naučili angleščine.

  1. UČINKOVITA METODA UČENJA

Metoda učenja temelji na naravnem učenju angleščine na način, ki oponaša učenje maternega jezika. Po statistikah so rezultati takega učenja trajni in tudi do 3-krat hitrejši kot klasične oblike poučevanja.

  1. INDIVIDUALEN PRISTOP

Delo poteka v majhnih skupinah do osem otrok, kar pomeni, da se učiteljice vsakemu tečajniku posebej posvetijo ter mu omogočijo učenje v njegovem tempu in veliko priložnosti za lastno izražanje.

  1. BOLJŠI REZULTATI V PRIMERJAVI S KLASIČNIMI METODAMI

Ker so otroci, ki obiskujejo naše tečaje, izpostavljeni bistveno večjemu obsegu besedišča kot v šoli, svoj besedni zaklad bogatijo izjemno hitro. V primerjavi z osnovno šolo, kjer spoznajo do 200 besed, pri nas besedišče pri osnovnem tečaju za predšolske otroke obsega 850 besed, pri nadaljevalnem tečaju pa kar 1800 besed.

  1. BOGAT NABOR DODATNIH VSEBIN

Poleg tečajev otrokom nudimo tudi številne dodatne vsebine, kot so zabavne in poučne aplikacije, s katerimi lahko prek igre in na sodoben način krepijo svojo angleščino tudi doma. Tak primer je na primer spletni portal Kangi Club, kjer se skriva malo morje zabavnih iger, ki prek zabave krepijo jezikovne spretnosti vašega otroka.

Če ste že prepričani in vas zanimajo jesenski vpisi, izpolnite prijavo, sicer berite dalje …

Kaj pa se nam zdi pri naših tečajih najpomembnejše?

Skozi igro in zabavo se bodo otroci bolj samozavestno izražali, kar jim bo brez dvoma pomagalo na nadaljnji poti!

Se strinjamo, vse tole se sliši prav super, ampak ali vas v teh nepredvidljivih časih skrbi, če je to prava stvar za vašega otroka? 🤔

Mu bo sploh všeč? Kaj pa če mu jeziki ne ležijo? Bo to prava izbira?

Razumemo vas, saj tudi mi svojim otrokom želimo le najboljše. Na tem mestu vas zato lepo vabimo, da se na lastne oči prepričate o učinkovitosti našega pristopa in to seveda popolnoma brezplačno!

V sklopu jesenskih vpisov bodo namreč potekale predstavitvene urice, kjer boste spoznali več o metodi Helen Doron English, vaši otroci pa bodo doživeli dva pomembna elementa naših učnih ur: sproščen utrip in prijazne učiteljice, ki bodo seveda na voljo za vsa vprašanja. 😊

Termini brezplačnih uric bodo prilagojeni starostni skupini in predznanju vaših otrok, zato kar brez skrbi! Tudi znotraj starostne skupine je na voljo več težavnosti.

Naj vam povemo še to, da so tečaji na voljo za otroke v kar štirih starostnih skupinah:

✔️ 0–3 let

✔️ 3–6 let

✔️ 6–12 let

✔️ 12–19 let

Kaj pravite, se vidimo? Pridružite se veliki družini slovenskih tečajnikov Helen Doron English, ki danes šteje že več kot 2153 veselih otrok in nenehno raste.

Če smo vas prepričali, hitro kontaktirajte izbrani center Helen Doron English, kjer vam bodo zaupali več informacij o razpoložljivih mestih in terminih brezplačnih uric. Kontaktne podatke posameznih centrov najdete tukaj: www.fransize.helendoron.si. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo! 

Komaj čakamo, da se vidimo in začnemo z učenjem!

P.S.: Ker se zavedamo, da živimo v zelo nepredvidljivih časih, smo tudi za jesen pripravljeni, da urice v primeru ponovne zaostritve ukrepov zaradi COVID-19 prenesemo na splet. Preverite, kaj so o našem pomladnem dogajanju povedali zadovoljni starši: TUKAJ. V vsakem primeru pa nas tudi letos čaka zabavno in razburljivo šolsko leto, polno čarobnih angleških junakov, novih pesmic, zanimivih iger in drugih aktivnosti, ki jih otroci naravnost obožujejo.

——————–

Aktualne novice spremljaj na naših Facebook profilih:

Helen Doron English Celje

Helen Doron English Koper

Helen Doron English Kranj

Helen Doron English Lendava

Helen Doron English Ljubljana

Helen Doron English Maribor

Helen Doron English Murska Sobota

Helen Doron English Novo mesto

Helen Doron English Ormož

Helen Doron English Ptuj

Helen Doron English Sežana

Dobrodošli v svet Helen Doron English

Helen doron kids logo

Pridite na brezplačno preizkusno urico

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Skip to content