Slovenija
 • Summer Fun Engleski za djecu
  Summer Fun

  Poletni tečaji Helen Doron English

  Več o tem
 • Young Heroes Engleski za djecu
  Young Heroes

  Poskrbi za spremembe v svoji lokalni skupnosti!

  Pridružite se
 • Kids love it! Engleski za djecu
  Kids love it!

  Prijavite se na brezplačne predstavitvene urice v vašem kraju.

  Več o tem
 • Angleščina za otroke Engleski za djecu
  Angleščina za otroke

  Angleščina za otroke v Helen Doron English učnih centrih je zabavna IN učinkovita.

  Preverite zakaj
 • Malčki od 0 do 3 leta Engleski za djecu
  Malčki od 0 do 3 leta

  Učenje dodatnega jezika skupaj z razvojem motoričnih spretnosti in stimulacijo intelektualnih sposobnosti malčkov od 3

  Več o tem
 • Otroci od 3 do 6 let Engleski za djecu
  Otroci od 3 do 6 let

  Odlično znanje govorjene angleščine po dveh stopnjah tečaja Fun with Flupe, polnih zanimivih dogodivščin.

  Več o tem
 • Otroci od 6 do 12 let Engleski za djecu
  Otroci od 6 do 12 let

  Otroci se s pomočjo Paula, Millie, kenguruja Kangi in Joeyja naučijo govorjene angleščine ter branja in pisanja.

  Več o tem
 • Teen English Engleski za djecu
  Teen English

  Tečajniki se vključijo v zares ZABAVNO učenje angleščine v prijetnem in kreativnem okolju.

  Več o tem
 • Angleščina na spletu Engleski za djecu
  Angleščina na spletu

  Zabavne dodatne aktivnosti otrokom pomagajo izboljšati znanje angleščine tudi doma.

  Preizkusite jih tukaj
 

Varovanje zasebnosti

Podjetje Helen Doron, d.o.o. (HD) posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki jih uporabniki posredujejo. HD se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

V nadaljevanju vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov:

1. Vstop in ogled kateregakoli dela HD spletnih strani pomeni, da se strinjate z vsemi navedenimi omejitvami in pogoji uporabe spletne strani. Če se ne strinjate z vsem, vas prosimo, da HD strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

HD uporablja zbrane podatke zgolj za namene, ki so navedeni v nadaljevanju. Vaših podatkov ne bomo zbirali, uporabljali ali razkrivali brez vašega dovoljenja v druge namene kot so navedeni v nadaljevanju ali kot to določa zakon.

Informacije, ki jih zbiramo:

a) podatki o obisku strani – naš spletni strežnik samodejno zbira in beleži naslednje informacije o vsakem uporabniku, ki obišče našo spletno stran: I.) uporabnikov IP naslov II.) vrsto brskalnika III.) imena domen IV.) uporabniško ime (če ga uporablja) V.) datum in čas obiska in VI.) informacije, do katerih je dostopal (naslovi spletnih mest, ki jih je uporabnik obiskal na naši spletni strani), niso pa nujno omejene samo na te podatke. Beležimo tudi podatek o tem, ali je uporabnik na našo stran prišel preko zunanje povezave.

Podatke, ki nam jih posredujete vi ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo za statistične namene (a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete) in za ugotavljanje težav s strežnikom ter urejanje spletnih strani.

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo ali prodajamo tretjim osebam.

b) Piškotki: deli spletne strani uporabljajo piškotke za izboljšanje varnosti spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletne strani. Informacije pridobljene preko piškotkov se uporabljajo zgolj v nadaljevanju navedene namene in jih ne posredujemo ali prodajamo tretjim osebam.

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar nam omogoča prilagoditev spletnega mesta uporabniku. Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati, ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

c) Osebni podatki: osebni podatki, kot so ime in priimek, telefonska številka, poštni ali elektronski naslov se zbirajo samo preko obrazcev na spletni strani, ki jih prostovoljno izpolnite ali preko elektronske pošte, ki jo neposredno pošljete na HD.

Vse zbrane osebne podatke dobijo predstavniki HD ali oddelki, ki skrbijo za povpraševanja in jih uporabljajo zgolj za potrebe izpolnitve uporabnikovega povpraševanja. Tako pridobljeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam.

HD zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev.HD lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

internih tržnih raziskav
obveščanja udeležencev oz. njihovih staršev/skrbnikov o novostih na spletni strani www.helendoron.si
obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi HD

V primeru, da ne želite prejemati obvestil o novostih na spletni strani www.helendoron.si oziroma obvestil o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi HD vas bomo na podlagi vaše odjave preko elektronske pošte slovenia@helendoron.siprenehali obveščati o novostih, od katerih se boste odjavili.

2. Ta stran vsebuje povezave do vsebin in spletnih strani tretjih oseb. Ti pogoji varovanja zasebnosti ne veljajo za vsebine ali spletne strani tretjih oseb, prav tako HD ne prevzema odgovornosti za posredovano vsebino ali vsebino na povezavah.

3. Vse spremembe v pogojih varovanja zasebnosti bodo sproti objavljene na tej strani. Sprememba pogojev ne bo vplivala na predhodno zbrane osebne podatke.