Angleščina za otroke od 6 do 12 let

Pogosta vprašanja staršev
 
   

Znanje rim pomaga otrokom pri prepoznavanju pisane in govorjene besede - v vseh jezikih.

Helen Doron English ima posebne učne materiale za učenje branja in pisanja, ki kombinirajo strukturirane fonetične zapise in proste bralne tehnike. Učenje branja in pisanja ponujamo kot dodatek k rednim tečajem.

Jump with Joey za otroke od 6 do 9 let

To je nov začetni tečaj za otroke stare med 6 in 9 let. Lahko pa se izvaja tudi kot nadaljevalni tečaj po sklopu tečajev Fun with Flupe.

Tečaj vključuje 12 risanih epizod, ki sledijo dogodivščinam Paula Warda in njegove prijateljice Millie, ki pomagata kengurujki Kangi in njenemu nagajivemu sinu Joeyju reševati težave v mestu Storyville. Med učenjem angleščine otroci spoznavajo tudi pomembne vrednote kot so prijateljstvo in skrb za okolje.

Otroci se angleščine učijo s pomočjo 25 pesmi ter veliko iger in aktivnosti, tako znotraj učilnice kot tudi doma.

Jump with Joey je prvi tečaj angleščine, ki uporablja tehnologijo “augmented reality”. Otrokova izkušnja učenja angleščine je obogatena s čarobnimi delovnimi zvezki, v katerih liki s pomočjo aplikacije oživijo in s tem dopolnijo zelo pomemben del Helen Doron English metodologije, to je poslušanje zvočnih zapisov.


Učni komplet za tečaj Jump with Joey
 

More Jump with Joey za otroke od 7 do 9

V nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey, ki sledi tečaju Jump with Joey, otroci spremljajo nove dogodivščine Paul-a, Millie, Kangi in Joey-ja, ki rešujejo težave v pravljičnem mestu Storyville.

Otroci bodo z veseljem uporabljali čarobne delovne zvezke, ki s pomočjo aplikacije oživijo. S 25 novimi pesmimi in zabavnimi aktivnostmi pa se bodo učili novih angleških besed.


Učni komplet za tečaj More Jump with Joey

Čarobni delovni zvezki s 3D tehnologijo

Jump with Joey je tukaj!

Polly Reads and Writes za otroke od 5-9 let

Polly Reads and Writes je nov in edinstven tečaj, ki vsebuje učno gradivo tako za v učilnico kot tudi za uporabo doma.

Primeren je za začetnike ali otroke, ki so zaključili tečaj Fun with Flupe ali More Fun with Flupe. Otroci se s spremljanjem dogodivščin Polly the Collie, Nat the Cat, Roy the Boy ter Pearl the Girl naučijo samozavestno govoriti, brati in pisati angleško.

Gradivo, ki se uporablja v učilnici, je dopolnjeno z aplikacijo za pametne telefone in tablice, ki jo prenesete s spleta, vsebuje pa 32 interaktivnih knjig, razdeljenih na 8 stopenj, ki se stopnjujejo z otrokovim napredkom in znanjem. Aplikacija omogoča otroku samostojno delo izven učilnice ter učenje pomembnih jezikovnih spretnosti.

Vsak polica oz. sklop 4 interaktivnih knjig dopolnjuje učbenik za utrjevanje znanja branja in učenje pisanja. 

Otroci vsak tečaj zaključijo s presenetljivo količino znanja.


Učni komplet za tečaj Polly Reads and Writes

 

Play On in English za otroke od 6 do 10 let

Play On in English je napreden tečaj za otroke, ki imajo za seboj več let Helen Doron English tečajev. Play On je nadaljevanje tečaja More Jump With Joey.

S tečajem Play On in English se otroci naučijo čez 1000 besed, 18 pesmi in vadijo tvorjenje lastnih stavkov ter izboljšujejo svojo izgovorjavo. Play On in English bogati tudi njihovo splošno znanje in uči fascinantnih dejstev o naravi.

Učni komplet za tečaj Play On In English

Botty the Robot  za otroke od 8 do 10 let

Otroci obožujejo dogodivščine robota Bottyja, Dannyja, Cornelie in Helen v izmišljenem televizijskem studiu. Tečaj Botty the Robot uči govorjene angleščine, skupaj z osnovami branja in pisanja. Velik poudarek je na fonetičnem pristopu. Na tem tečaju branje in pisanje oživita z barvno označenimi fonetičnimi karticami, barvitimi delovnimi zvezki in številnimi igrami ter aktivnostmi. Rdeča nit tečaja je komična zgodba z originalnimi pesmimi.

Tečaj Botty the Robot je začetni tečaj ali nadaljevanje seriji Jump with Joey tečajev, ki se osredotoča na govorjeno angleščino ter na bralne in pisne sposobnosti.

Tečaj uči 1400 besed, osnove branja in pisanja, osnovnih angleških slovničnih struktur in vključuje 12 očarljivih pesmi.

Učni komplet za tečaj Botty the Robot

Angleščina za vse življenje

Angleščina kot materni jezik

Paul Ward’s World za otroke od 9 do 11 let

Otroci skupaj z mladim Paulom Wardom in njegovimi prijatelji uživajo ob spoznavanju sveta. Originalne pesmi in aktivnosti otrokom pomagajo, da se vživijo in uživajo ob dogodivščinah Paula Warda doma, v šoli, pri nakupovanju, v mestu, v živalskem vrtu in na počitnicah.


Učni komplet za tečaj Paul Ward’s World

Tečaj Paul Ward’s World je namenjen učencem, ki že berejo in imajo dobro znanje govorjene angleščine. Tečaj je namenjen novo vpisanim otrokom, ki so stari 11 let ali kot nadaljevalni tečaj po tečaju Botty the Robot.

Tečaj uči približno 1700 angleških besed.

Paul Ward and the Treasure za otroke od 10 do 13 let

Tečaj Paul Ward and the Treasure ustvarja barvito, glasbeno, multisenzorično izkušnjo učenja, ki na učencih pusti vseživljenjski vtis. Tečaj vključuje zabavne aktivnosti v angleščini ter 8 novih pesmi.

Na tečaju Paul Ward and the Treasure se otroci naučijo preko 2000 besed ter angleške slovnične strukture, ki so zahtevane za dosego nivoja A1 skupnega evropskega jezikovnega okvirja.


Učni komplet za tečaj Paul Ward and the Treasure

Spoznajte nas na BREZPLAČNI predstavitveni uri