Angleščina za otroke od 3 do 6 let

Pogosta vprašanja staršev
 
   

Otroci se tako vživijo, da se sploh ne zavedajo, da se učijo angleščine!

Pri Helen Doron English se trudimo zagotoviti široko paleto senzoričnih izkušenj, ki ustvarjajo naravno okolje, v katerem otroci srkajo angleški naglas, vadijo svoje prve besede in kopičijo besedišče. Vse to dosežemo na zabaven način s pomočjo glasbe, gibanja, iger in veliko pozitivne spodbude.

Fun with Flupe za otroke od 3 do 6 let

V tečaju Fun with Flupe otroci sledijo dogodivščinam malega Paula Warda, ki skoči v knjigo otroških zgodbic in pomaga veseli Granny Fix ter poskočnemu in ljubkemu Flupu popraviti stvari, ki gredo narobe v svetu rim – medtem pa se učijo govorjene angleščine.

Skozi dogodivščine se tečajniki učijo osnovnega besedišča 660 besed, pravilne izgovorjave ter osnovnih angleških stavčnih struktur. Tečaj vključuje 25 pesmi in 12 risanih epizod.

Fun with Flupe je primeren za začetnike ali kot nadaljevanje tečaja Baby's Best Starta.

Kje otroci pridejo prvič

Otroci se zabavajo s Flupom!

Učenje angleščine s pomočjo otroških pesmic

More Fun with Flupe za otroke od 4 do 6 let

More Fun with Flupe je nadaljevanje tečaja Fun with Flupe z 12 novimi epizodami dogodivščin Paula Warda, Granny Fix in Flupa. Otroci komaj čakajo, da izvejo, kako se rešijo problemi vil, čarodejev in zmajev, ki jih srečajo na poti. More Fun with Flupe uči 650 besed in 25 pesmi in se ga lahko udeležijo otroci, ki so zaključili tečaj Fun with Flupe.

“Vsak dvom, ki sem ga imela o tem, da se moj triletnik uči angleščine, je popolnoma izginil, ko smo šli z Markom pri njegovih petih letih prvič v tujino. Na naše presenečenje je s tujci samozavestno govoril v angleščini.”

Sikanic N. Beograd, Srbija

Učni komplet za tečaj More Fun with Flupe

Metodologija maternega jezika

Učitelji svetovnega kova

Spoznajte nas na BREZPLAČNI predstavitveni uri

Polly Reads and Writes za otroke od 5-9 let

Polly Reads and Writes je nov in edinstven tečaj, ki vsebuje učno gradivo tako za v učilnico kot tudi za uporabo doma.

Primeren je za začetnike ali otroke, ki so zaključili tečaj Fun with Flupe ali More Fun with Flupe. Otroci se s spremljanjem dogodivščin Polly the Collie, Nat the Cat, Roy the Boy ter Pearl the Girl naučijo samozavestno govoriti, brati in pisati angleško.

Gradivo, ki se uporablja v učilnici, je dopolnjeno z aplikacijo za pametne telefone in tablice, ki jo prenesete s spleta, vsebuje pa 32 interaktivnih knjig, razdeljenih na 8 stopenj, ki se stopnjujejo z otrokovim napredkom in znanjem. Aplikacija omogoča otroku samostojno delo izven učilnice ter učenje pomembnih jezikovnih spretnosti.

Vsak polica oz. sklop 4 interaktivnih knjig dopolnjuje učbenik za utrjevanje znanja branja in učenje pisanja. 

Otroci vsak tečaj zaključijo s presenetljivo količino znanja.

Nat and Friends za otroke od 5 do 6 let

Ta Helen Doron English tečaj je primeren za začetnike, saj otroke uči samostojno govoriti angleščino. Tečaj je primeren tudi kot nadaljevalni tečaj za otroke, ki so zaključili oba programa Fun with Flupe. Otroci v 8 zanimivih avtorskih animiranih risankah spoznajo junaka Polly the Collie in Nat the Cat, ki skupaj potujeta okrog sveta. Po poti spoznata nove prijatelje kot so Little Red Riding Hood (Rdeča kapica) ali Three Pigs (Trije prašički), ki izvirajo iz klasičnih otroških zgodb. V epizodah jim pomagajo premostiti izzive in rešiti situacijo.

Učni komplet za tečaj Nat and Friends